tag:blogger.com,1999:blog-439753304970372406.post1927747238022350898..comments2024-02-07T20:12:58.092+01:00Comments on Gårdsbacken: Slut på färg...Gårdsbackenhttp://www.blogger.com/profile/00173588955754144783noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-439753304970372406.post-86143504805772021162015-01-14T21:44:20.700+01:002015-01-14T21:44:20.700+01:00Vaktelägg är verkligen en delikatess, dom är ju sm...Vaktelägg är verkligen en delikatess, dom är ju små, men naggande goda. Gulan är krämigare än vanliga hönsägg, vitan är väl ganska likvärdig, hönsäggen, kanske lite hårdare i koncistensen. Om vi har många vaktelägg brukar vi steka dem och lägga dem på mackan men lite majonäs och tryffelsalt, det smakar fantastiskt gott. Nackdelen med vaktlar är väl att de inte lever så länge, typ ett par år bara, men de är väldigt produktiva, de värper vissa dagar två ägg per höna. Hönorna börjar värpa när de ca sex veckor... :))<br /><br />Jag såg någonstans att 12 vaktelägg kostade 99:-...!!!<br /><br />Kramar till er!<br /><br />Hemägg är godast <3<br />Gårdsbackenhttps://www.blogger.com/profile/00173588955754144783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-439753304970372406.post-30166891240101573432015-01-14T20:47:34.506+01:002015-01-14T20:47:34.506+01:00Dom är ju så himla vackra! Hur smakad dom jämfört ...Dom är ju så himla vackra! Hur smakad dom jämfört med vanliga ägg? (Sen jag blev hönsägare tycker jag att äggen mina höns ger är en delikatess jämfört med köpägg;))Rebecca och Billyhttps://minamonster.wordpress.comnoreply@blogger.com