lördag 6 juni 2015

Mina allra bästa bloggläsare!


Tack för att du fortfarande tittar in hos oss på Gårdsbacken...

För er som undrar, allt är bara bra med oss...!!!

Tyvärr räcker inte tiden till för bloggen för tillfället, det händer, som sagt, så mycket på gården just nu och därför blir bloggen lidande. För er som har Facebook, så lägger jag in lite bilder där med jämna mellanrum om ni vill följa oss där. Varmt Välkomna till Gårdsbackens sida!
https://www.facebook.com/Gardsbacken

Jag längtar tills vi är klara med byggnationerna av Gårdsbackens Hundcenter så jag kan återuppta bloggandet igen. Bloggen har givit mig så många nya och goda vänner vilket jag värderar högt och jag vill absolut inte mista någon av er. Ni betyder mycket för mig och Gårdsbacken <3

Jag kan berätta att bygglovet från kommunen är klart, vilket känns jättebra...!!! Tack Ö-viks kommun för att ni tror på oss och vår affärsidé. Vi är övertygade om att Gårdsbackens Hundcenter kommer att vara en tillgång för Örnsköldsviks kommun och förhoppningsvis även för närliggande kommuner. Vi får förfrågningar redan idag, från både norr, söder och från inlandet!

För tillfället så jobbar vi mycket med att planera bygget och vi räknar, kalkylerar och funderar och känner att vi har hittat rätt, vi har hittat en planritning som känns helt perfekt för våra tankar och idéer. Jag längtar tills vi är redo att köra igång, det kommer att bli great...!!!

Jag har berättat förut att jag jobbar med en ny hemsida/blogg, den blir bra, så kära, bästa, söta, rara bloggläsare, lämna oss inte, vi kommer tillbaka! Snart...!!!

Ha det bra så länge!

/Paula på Gårdsbacken

gardsbacken@telia.com
#070-6597199

7 kommentarer:

 1. Jag hänger med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart Kattis, det glädjer mig mycket <3

   Radera
 2. I wish you good luck and success for the construction project. Hug! Nastassja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank You sweet Nastassja! That means a lot to me!

   Radera
 3. I await the completion of the "Kelly Box" so that I can visit next year :) I am SO PROUD of you guys for working so hard to make your dream a reality. This will be an amazing place and of such benefit, we can't even imagine yet.

  Big hugs from us and from Christian and Petra, who are arriving today from their home in the Black Forest. Such dear friends I have gained, and we are all brought together by our love of animals! K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you Kelly for your very nice Words, they means a lot to us <3 Say hello to your friends from us at Gårdsbacken and have fun and dont forget to take your blue ones
   ... ;)

   Radera