onsdag 20 april 2011

BästeBilly

Efter en god natts sömn vaknade Billy utvilad och redo för nya äventyr:)
När Danne funderade med honom om han hade lust att följa med och "göra bort lagårn" imorse så tvekade han inte en sekund. Fame tycker det är helkul att ha sällskap av brorsan, det är mycket hon vill visa.

Lammen kan springa som de vill. Tackorna är fortfarande inne i ladugården, men vi har gjort en öppning i båsdörren så stort så att lammen kan springa ut om de vill, och de vill de:)
De brukar springa det som de kan, hoppa och skutta, och sen in till morsorna igen. Full fart hela tiden.
I filmsnutten nedan hjälper Billy Danne att mota in lammen.Vi hann även med en stunds gåsvallning med Billy på förmiddagen innan jobbet. Det gick väldigt fort till en början, men sen var det som om polletten ramlade ner och Billy gick superfint!!!
Det är så kul att se vad som finns inom dem. Denna fantastiska instinkt att valla som de har. Det gäller bara att kunna visa dem hur den ska användas på rätt sätt och lyckas man med det kan det bli kanon!
Billy visar fantastiska egenskaper och kommer att bli en riktigt duktig vallhund!


 

Vi vill passa på att önska dig, Rebecca en trevlig resa. Det låter jättespännade och vi ser fram emot att få höra om den när du kommer hem. Och tro inte att Billy inte vill komma hem till dig sedan, vi kan märka på honom att han saknar dig redan. 


Till dig... matte<3
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar