torsdag 21 april 2011

Billy på stan

Det blev ingen vallning innan jobbet idag, då vi började jobbet tidigare än normalt.
Billy har gjort sig väldigt hemtam i bilen. Han och Fame delar på bakskuffen och Gimmie får ha VariKennelburet för sig själv. Står bilen öppen väljer Billy gärna att hoppa in självmant:))

Han är lugn och fin i bilen.
Inget gnäll och inget skäll...
Det är så mycket värt om de är trygga i bilen.


Efter jobbet blev det en långpromenad i stadsmiljö. Vi tog med oss Billy och Fame. Vi strosade gågatan upp och ner och gick även en runda runt Fjällräven Center, Modo Hockey, you know?
Nu kan Billy Downtown Örnsköldsvik...
Vad nu det vill säga;))Efter långpromenaden var vi på hundträning. Vi brukar vara med på detta så ofta vi har möjlighet. Det brukar vara ett tjugotal hundar i alla möjliga raser. Jättenyttigt för hundarna med denna sociala träning. Speciellt då våra som kommer från landet. Vi brukar hålla till på olika platser och ikväll var vi på bilprovningens parkering.

Billy skötte sig jättebra bland alla människor och hundar. Det märks att Rebecca tränar honom i lydnad. En liten lustig sak dock, han blev alldeles till sig i en liten miniaussie. Han skulle bara fram till honom och gnydde förtvivlat mot honom. Kanske har han en polare därhemma som han påminde om?
Ikväll behövde hundarna INTE springa av sig här hemma...
De åt sin mat och slocknade sedan.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar