tisdag 25 november 2014

Tack för Er omtanke...


Jag kan inte annat än bli rörd över att så många engagerar sig i Champis Junior ankomst till Gårdsbacken...
Jag skrev i ett tidigare inlägg att det ska bli spännande att se hur CJ kommer att tas emot av Champis och resten av gänget i lagårn. Jag citerar;
"Förhoppningsvis så kommer Champis och han att kunna samsas om utrymmet i lagårn och jag är säker på att Champis. -Kungen av Gårdsbacken, har en hel del att lära sin son... C Junior, prinsen..."

Jag har fått ett antal ängsliga mejl, folk har ringt och på andra sätt hört av sig och berättat  att två kaningrabbar inte går att ha tillsammans. De slåss nämligen tills de stupar. Jag är medveten om detta och kommer inte att släppa ihop Champis Junior med Champis utan vidare. Min förhoppning är att de ska kunna samsas om utrymmet i lagårn, Champis får förmodligen fortsätta att hänga med hönsen, medan C Junior får ta sällskap med fåren.

Så ni behöver inte vara oroliga... jag kommer inte att släppa ihop några pälsbollar hur som helst. Men åter igen, jag gillar ert engagemang... <3


Sköt om Er!
Take Care!gardsbacken@telia.com2 kommentarer:

  1. Grabbar går ihop, fast de måste kastreras, dårå... och det lär väl inte vara aktuellt med era prinsar. Mina Pelle och Putte gick oerhört bra ihop, fast de var då födda som bröder. Kastrering (ja, det var läskigt för matte...) vid könsmognad och sen var det aldrig några problem :)
    Och sen är ju alla individer, så man vet aldrig i slutänden ändå! Kramar från ligan i Endre

    SvaraRadera
  2. Long live the king and the prince :-) Have a great Day! Hugs from Germany <3 Nastassja

    SvaraRadera