torsdag 31 maj 2012


Tillägnat Er, kära/käre bloggbesökare! <3

Jag måste bara uppmärksamma mina bloggbesökssiffror!
Tänk att jag passerat 100 000 besökare på drygt ett år!
Fantastiskt, och allt Tack vare Er!

Jag vet att dessa siffror inte är höga i mångas anseende gällande bloggläsarsiffror, men för mig är de helt fantastiska. Jag vet att, bland annat modebloggar, är otroligt populära och en del av dem har kanske 100 000  läsare om dagen, men eftersom min blogg är så långt ifrån en modeblogg man kan komma så är jag jätteglad över mina besökare. Jag står för att jag tycker botox i läpparna är skitfult, jag kan vara orakad under armarna och klär mig i allt annat än senaste modet utan att skämmas och så vidare... Nåja... ;))Att få leva tillsammans med djuren nära naturen,
det är livskvalitet, anser jag. 


Förra vårvintern gick jag och Danne en kurs om att lära oss skapa en hemsida alt. en blogg. Tanken var då att göra en hemsida om Gårdsbacken. Den tanken har vi visserligen kvar men tiden finns fortfarande inte, tyvärr :((  Men tankar och ideer finns i alla fall :)) Många!!!

Istället då för hemsidan startade jag en blogg. De första inläggen handlade mest om Billy, en av hanvalparna i Gimmies kull, som vi skulle vara hundvakt åt medan matte var på utlandsresa. Vi berättade lite om Billys dagar så att matte kunde följa honom på bloggen från utlandet. Därefter fortsatte jag skriva och lägga ut lite bilder, mest om djuren på gården.

Jag tycker mycket om att fota, älskar layout (visserligen väldigt begränsat med blogspotmall men ändock) och tycker även om att skriva. Dessa intressen får jag utlopp för genom bloggen :)) Att ni sedan vill läsa min text och titta på mina bilder gör förstås allting mycket roligare! Jag försöker i första hand hålla mig till skötseln av djuren, och självklart vårt största intresse, vallhundarna. Jag vill dela med mig lite av vårt liv på landet, även om jag många gånger även försöker hålla vårt liv privat. Det är en balansgång som inte är så lätt alla gånger.

Att vår film med Champis gjorde sådan succé på Youtube var såklart en framgång för min blogg, plötsligt hade jag besökare från hela världen inne på bloggen! Det var en ny erfarenhet :)) Jag kommer att skriva fler inlägg om Champis, för den som är intresserad av honom :))


Gåsmamma med gåsbäbis på Gåsbacken, nej... Gårdsbacken var det ju!


Nej, Nu svävar jag iväg... igen... tanken var att jag skulle skriva ett kort inlägg och tacka Er läsare för att ni ger mina inlägg några minuter av era liv, lite nu och då, tack!!!Tack, 100 000 gånger!!!
Gårdsbacken blog is written by Paula Lundberg & Dan Westman
Please contact Gårdsbacken
# +46 706597199


 
You people, who visit our blog and want some information about Champis -the herding rabbit, Please write "Champis" in the box, in the upper right corner of the page. and you will find information about this Big little rabbit  :))
2 kommentarer:

 1. Mysigt med ankor! Men å vad jag skrattade åt dina underbara höns i tidigare inlägg:-) De där tupparna behöver nog jobba på sina entreér. Jag kommer absolut vid nästa 'hönssläpp'!! Vore kul att träffa alla djuren live? Skulle det va möjligt?? Vore underbart att få se hundarna i arbete:-)Hälsningar från Hästnäset(gideå)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  :))
  Det är inte ankor utan gäss vi har,
  men okej, fåglar som fåglar ;))
  Självklart får du komma på besök på Gårdsbacken, Gideå ligger ju inte långt ifrån oss. Danne och hundarna tycker alltid det är kul att visa "upp sig"...
  Vi kan väl höras av och bestämma någon dag?

  /Paula

  SvaraRadera