fredag 3 maj 2013

Bästa Valpköpare


Utan att överdriva har intresset för Fames och Fox valpar varit, för oss, glädjande nog väldigt stort. Självklart är det väldigt roligt att så många visat intresse och tror på kombinationen. Utan att överdriva har vi kunnat sälja valpar till minst fyra kullar FameFox-valpar...  :))


Goy och hans kullsyskon relaxar efter måltiden...

Detta har gjort att vi kunnat välja, med omsorg, de valpköpare som vi tror kommer att kunna erbjuda de bästa hem till våra valpar, vilket så klart är den svåraste biten i att vara uppfödare. Dock vill jag poängtera att vi gärna hade sålt till så många fler om det funnits valpar till det, på grund av att det är så många underbara, engagerade hundmänniskor som har hört av sig till oss... Till er som inte valparna räckte till; tusen tack för Ert engagemang, ni är fantastiska hundmänniskor!!! Vi håller gärna kontakten med Er i framtiden också!!!Ibland får valparna mat i var sin skål...

Första och största anledningen till att vi gjorde den här parningen är att vi själva verkligen vill ha en avkomma efter Fame. Dessutom måste Danne ha en hund till att träna annars tränar han sönder Fame...;)) och det vore ju synd... ;)) Han brinner verkligen för detta med vallningen.Till dig, Felicia...<3

I dagens inlägg kommer jag att bjuda på diverse bilder på valparna. I dag har vi haft besök av en blivande valpköpare som umgåtts med oss och valparna hela dagen...Blivande valpköpare på besök,
valparna tycks slåss om uppmärksamheten... :))

Oban och en valps bästa vän... dojjan!!!

Danne ska flytta Lime till valphagen och hon vaknar inte under flytten... :))

Mysiga More <3

Lilla rara Lime <3

Valparna har fått sin andra avmaskningsomgång och de smaskade i sig röran utan protester.


En andra omgång avmaskning...Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199
10 kommentarer:

 1. Ååååååhh! <3<3<3
  Jag längtar ihjäl mig till den 31:a maj!
  Fina, fina Ila!

  SvaraRadera
  Svar

  1. :)
   Ila är otroligt go och mysig och kommer gärna och kryper upp i knär på oss när vi sitter på golvet. Jag brukar ordna med frukosten när Danne gör bort lagården och rastar hundarna men idag blev den försenad då Ila just krypit upp i mitt knä och jag kunde inte förmå mig till att lyfta undan henne... :))

   Kram!
   /P

   Radera
 2. Åhhh, vad stora de har blivit! Det är konstigt det där när man upplever att tiden både går fort och långsamt på samma gång. Det var ju så nyss som de öppna ögonen och nu så äter de själva ur skålar. Helt underbar bild! Men det går samtidigt långsamt när man längtar efter att få träffa er alla! Men nu är det bara en vecka kvar... Kram!
  / Annelie

  SvaraRadera
  Svar

  1. Valparna ökar med ungefär ett och ett halvt hekto per dag!!! Det är nästan så att man kan se dem växa om man sitter och tittar på dem en stund... :))

   Det ska bli kul att ses!
   Kram!
   /P

   Radera
 3. I'm pretty sure Laddie wants to come to the States with grandma Gimmie, does he not? :)

  Oh, what a beautiful litter of pups; the pairing of Fame and Fox was brilliant, not only for looks but for what I'm sure will be exceptionally good temperament in all the puppies.

  Goy's relaxation position is such classic border collie stuff!

  Big hugs to all! K.

  SvaraRadera
  Svar

  1. we are not so sure that America are ready for both Gimmie and Lad at the same time... ;))

   About the pups temperament; can we not do anything else then keep our fingers crossed.

   Kram!
   /P

   Radera
 4. Så underbara bilder! De växer verkligen jättefort. Lime är en riktig hjärtevärmare, hon har ju to,m ett litet hjärta i pannan;-)Valparna ser ut att nu utvecklat egna personligheter. Kram till er alla.

  SvaraRadera
  Svar

  1. Det stämmer... Valparna blir mer och mer små personligheter och det är jätteintressant för oss att studera dem.

   Kramar till dig!
   /P

   Radera
 5. Hejsan!
  Men oj vad dom växer så söta å roligt å se Fame leka med valpen :) Själv har jag min lilla Minis som ska få ungar vilken dag som helst spännande å se hur många det blir! Ska iväg på Österåsen ska bli skönt å få träna som en idiot :)
  Hare så bra kram Lina

  SvaraRadera

 6. Hej Lina!

  Fame har ganska nyligt börka leka med valparna och gör det väldigt försiktigt. Det ser lite tafatt ut... :))
  Vad kul med Minis, en kanin kan säkert få ganska många gulliga ungar.
  Lycka till på Österåsen!
  Kram!
  /P

  SvaraRadera