onsdag 22 maj 2013

En härlig mix...


Dagarna på Gårdsbacken fylls av en mix av praktiska sysslor och angenäma besök... Och att vädret fortsätter att vara soligt och varmt kan vi bara vara enormt tacksamma för...


Isabelle är populär bland valparna...

Självklart känns det i luften att det är sista veckan med gänget och känslorna är tudelade. Vi kommer att sakna alla busfrön så in i bängen, samtidigt som vi ser fram emot en mer normal vardag och att få koncentrera oss på Lime och upptäcka vad hon är för en liten individ... :))Vår lilla piraya Lime ligger under grillen och ser grym ut... :))
 More verkar inte bli speciellt skrämd...

Dagarna rusar fram som en virvelvind och om jag kunde skulle jag vilja hejda dem lite. Vi vill ju lägga så mycket tid vi bara kan på valparna samtidigt som vissa praktiska sysslor inte kan vänta som till exempel stängsling till fåren. Alla djuren har nu äntligen fått komma ut och fåren betar nära gården.


Valparna ger Fame back-up i vallningen... :))

Valparna tycker att fåren verkar vara intressanta djur och igår när Danne skulle använda Fame för att flytta dem mellan två beten hade han i ett huj alla valparna inne i fårhagen tillsammans med Fame och de gav henne lite backup... :)) Vallningsinstinkten får de i modersmjölken!Danne vallar med åtta hundar samtidigt... :))

Dagen har dessutom förgyllts av ett besök av moster Milla med husse och matte och förutom en trevlig promenad i naturen så fick Milla ett rejält träningspass i vallning... Duktiga Milla!!!


5 kommentarer:

 1. Tack för att vi fick träffa alla de underbart charmiga små vovvarna<3 De kommer säkerligen bli ypperliga vallningsexperter med sådant påbrå:-)
  Kan förstå känslan av tomhet som kommer infinna sig när de flyttar men OJ vilka härliga minnen<3!!! Stor kram<3

  SvaraRadera
 2. Nonne och Isa23 maj 2013 07:39

  Konstigt det blev, amp;amp;-? ;-) hon heter ju bara Isa(belle). Kommentars namnet får ju inte innehålla specialtecken;-S -Duktiga Danne som vallar 8st samtidigt!-)

  SvaraRadera
  Svar

  1. Tack för besöket... trevligt värre!

   Visst kommer det är bli tomt på gården när sex av de små flyttar, men vi har en liten känsla av att Lime kommer att göra så att vi inte kommer att vara sysslolösa i fortsättningen heller... ;))

   Kram!
   /P

   Radera
 3. I really think you should keep all the puppies and have the world's biggest herding team. Think how quickly the sheep would be penned with Fame and her crew (and Gimmie on the sidelines, just in case).

  Enjoy your time with the whole gang; what a wonderful and happy start you and Danny have given them!

  Big hugs, K.

  SvaraRadera
  Svar

  1. That should look something really special, Danne and his nine sheepdogs...

   Thank you for your always so kind words.

   Kram!
   /P

   Radera