tisdag 24 februari 2015

Vintrig promenad


De här dagarna, med temperatur runt nollgradigt och blå himmel och strålande sol, de är inte helt fel...

Skoterspåren håller att gå på eftersom det varit minusgrader under natten och jag följer gärna skoterspåret ner till sjön när jag går mina promenader med hundarna...

Lime och hennes polare Irra springer på som två virvelvindar i snön och de har så roligt tillsammans, springa, busa, nosa, gräva, springa igen, hoppa, skutta och åter springa...det är livet.


Friends...

Glad Springer...

Busa, springa, busa, busa...

Och nosa på samma fläck... :)

Och på samma träd... :)

Jag tycker om att ha denna fantastiska natur runt omkring mig och hundarna gillar det också... Och med solen som börjar värma dagarna så kan nästan säga att jag gillar snön... men bara nästan... Jag pratade med god vän idag och jag skulle få ta över hennes längdskidor, det kommer förmodligen att vara starten på en ny karriär, Charlotte... se upp i spåret... ;)


Grattis Kalla, till guldet idag!!!gardsbacken@telia.com


9 kommentarer:

 1. Wonderful pictures <3 Hug! Nastassja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank You Nastassja, the dogs have a hole lot of fun i the snow and they get real tired running around in it... :)) Did you get any snow this Winter?

   Kram!

   Radera
 2. We had snow only twice , but not so much. I think you would only be able to laugh about the quantity :-) How is my special friend Champi, i hope everything is fine! Greetings to all <3 Nastassja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you for asking, sweet Nastassja <3

   Radera
 3. Idag fick jag byta ut vinteroverallen mot tunnare variant när jag skulle på hästpromenad i skogen. Och det var första utomhusfikan i vår källarsmatt idag också. 25 februari! Tja, vintern lär väl göra fler besök, men det är inte illa med lite vårkänsla i februari... Hälsa hela ligan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart... Åh, vad jag skulle ha velat vara med på promenad med dina fina hästar, hoppas kunna stanna lite längre nästa gång... När brukar "kottarna" börja visa sig, vad spännande och se om Kotte kommer tillbaka...

   Sköt om er på ön...

   Radera
  2. Jo, jag väntar också med spänning om vår vän kommer tillbaks! Jag hade kontakt med Kottejouren i fjol, och de frågade om de kunde få placera ut nappuppfödda kottar här, så det hoppas jag också på!

   Radera
 4. Hej
  Vackert, och trevligt att se Irja igen, inget går upp mot en riktig kompis, det syns verkligen.
  Här fikar man ute idag, och Albin mötte 5 hundar på promenaden, så nu sover han igen trött och nöjd och så gullig.
  Leva våren i Sveriges långa land. Hurra.
  Gitte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flera med vårkänslor... visst är det underbart...?!! Jag hade velat vara med dig och Albin också, på promenad, vad trevligt det hade varit!

   Klappa om lillkillen <3

   Radera