lördag 25 maj 2013

Stjälpredor i trädgården... :))


:)) Jo ni, en sak ska ni veta och det är att det är inte lätt att arbeta i trädgården med sju stjälpredor...


Ja, hur enkelt är det, tror ni,
att ansa hallonbuskar med ett gäng busfrön i närheten?

Vi hade en bekant på besök i veckan och hon frågade mig "-Paula, dina frösådder? Var är dom?" Dom finns inte, svarade jag... Av den enkla anledning att jag totalt har missat att just fröså... :)) Jag har helt enkelt glömt bort... Eller... jag har haft annat för mig, kan man också säga!


Att försöka ta sig fram med skottkärran är inte lätt...

Hela trädgården har dessutom blivit eftersatt och nu har vi försökt att hinna ifatt litegrann i alla fall... Jag har klippt gräsmattan för första gången och ansat bort lite torra grenar och dyligt. Blomrabatterna har också blivit upprensade en aning... Långt ifrån som de brukas, men ändock... :))



Att plocka ogräs från buskar är inte lätt när
ett gäng valpar tror att man busar med dem... :))

Men så klart är det helt underbart, att tampas med småttingarna och försöka få någonting gjort utan att man riskerar att klippa en valp i nosen med sekatören, köra över en valp med skottkärran eller tippa ett lass matjord över en annan... ;)) Jag kommer sannerligen att sakna dem alla!!!



Man blir trött av att vara stjälpreda,
den här lilla kommer vi dock behålla på Gårdsbacken... :))

När Danne och jag tar en paus med fika och lite vila, så är alla valparna inte sena att själva lägga sig och vila, det tar ju på en lathund att jobba i trädgården...


Toby vilar under en solstol...

Toby, med grusig nos och underbar blick... :))




4 kommentarer:

  1. Nallebjörnen Toby e såå söt! Å lilla hjärtat hon e söt som socker! Sådan där mysig hjälp o härligt sällskap i trädgården skulle kanske få även mig att uppskatta sånt där hysteriskt tråkigt rabattgöra. KRAM till er ALLA

    SvaraRadera
  2. när börjar valparna att åka till sina nya hem???

    mvh ulrika vestin

    SvaraRadera
  3. This is when Danne needs to distract his 9-dog herding team with sheep, so that your plants remain intact...what sweet little helpers though! There's nothing so incorrigible as a pup (or seven) trying to nibble at whatever you are working with.

    It's like autumn here instead of spring!

    Kram! K.

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Men oj vad dom växer fort man ser vad veckorna flyger fram mina små kaninungar är redan 4 veckor om 4 veckor så flyttar dom också till nya hem... Själv har man varit på österåsen å det var skönt med men va skönare att komma hem igen :)
    Å vad valparna är söta :) Fly löper igen nu hon å igår fick hon bada de tyckte hon va skönt hon ha så bra päls torkar på en gång nästan :) Kram på er

    SvaraRadera