torsdag 5 maj 2011

Mor & Son

Gimmie är väldigt lycklig att ha Billy här på besök. Vi kommer förresten att ha Billy här ett tag till. Eftersom Rebecca kommer till oss om ett par veckor för att träna vallning var det lika bra att Billypojken stannar här tills dess. Onödiga mil i bil annars:)) Gimmie trivs verkligen med att återse sina valpar. Man kan se på henne hur lycklig hon blir.

Billy är verkligen en son att vara stolt över:))


Letade rätt på en bild med Billy som valp och sin ömma moder:))Vi tar ofta långa promenader med hundarna. Då får de springa lösa och helt utan kommandon under hela promenaden. Eftersom vi alltid lever så tätt tillsammans med dem och ofta kommenderar och pratar med dem, så förstår vi att det måste vara riktigt skönt att bara få springa som de vill, utan tjat från oss. Vi njuter också av dessa promenader.

Vi går efter sjökanten... Kvällen är lugn och vattnet stilla...


Här följer vi en bäck i trollsk skog...Avslutar med ett par vallbilder från senaste passet. Med risk för att låta tjatig så är Billy jätteduktig och gör framsteg hela tiden.

Kalastjusig, eller hur?

3 kommentarer:

 1. Hej, Ni ser alltid ut att ha det så bra!! Indy vill oxå komma på "vallnings-läger" hos er ;). Hälsa alla mysiga hundar!

  SvaraRadera
 2. Gårdsbacken5 maj 2011 16:33

  Hej på er!

  Ja, vi har det SÅ bra!

  Det skulle vara supertrevligt om ni kunde komma på vallningshelg hos oss på Gårdsbacken. Försök att planera in en långhelg någon gång under sommaren. Tänk vad kul "tvillingsyrrorna" Indy och Fame skulle ha det :))

  Kram
  //P&D

  SvaraRadera
 3. Kanonfina bilder.... o trevliga texter.....men visst fattas det en "liten" brun labb ...speciellt på bad-bilderna........eller kanske inte :-)
  /Arne

  SvaraRadera