måndag 11 juni 2012

Champis


Det känns som om det är på tiden att jag gör en liten uppdatering för er om Champis. Det var ett tag sedan jag skrev någonting. Jag förmodar att ni saknat honom? :))

I Champis lagård går livet sin gilla gång. Tackorna med lamm har blivit utsläppta på grönbetet så Champis är för tillfället realtivt ledig om dagarna. Det passar honom utmärkt, jag fick för övrigt dagsfärsk information om att Champis sågs hänga med tuppen idag. De låg faktiskt och lapade sol tillsammans :)) En välförtjänt ledighet efter en lång vinter i ladan...Champis tuppkamrat.

Vad värre är så har Champis gjort illa sig i ett bakben. Han tog uppgiften att hålla undan de nyklippta ungbaggarna i från hönsens utrymme i lagårn lite väl allvarligt, så på något sätt så har de förmodligen givit Champis en liten knuff i sin upprymdhet. När fåren är nyklippta kan de lätt bli lite ystra till sinnet och gör gärna både glädjeskutt och krumbukter. Kanske sprang de på Champis i sin iver. :((Danne verkar en av baggarnas klövar.

Men glädjande nog verkar ingenting vara brutet. Han stödjer inte fullt på benet men ser inte ut att ha ont då han skuttar på som vanligt och äter som han ska. Han får nu lata sig i solen tillsammans med hönsen och tuppen och vi önskar honom;
-Krya på dig, Champis!!!Var snälla mot varandra och andra
Gårdsbacken blog is written by Paula Lundberg & Dan Westman
Please contact Gårdsbacken
# +46 706597199


 
You people, who visit our blog and want some information about Champis -the herding rabbit, Please write "Champis" in the box, in the upper right corner of the page. and you will find information about this Big little rabbit  :))


6 kommentarer:

 1. Charly hälsar: Krya på dig kompis!
  Har månne tuppen skaffat sommarfrilla eller e det åldern/bilden som gjort honom lite kal!? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är senaste, hetaste modet på tuppfrilla...
   Tuppkam du vet. :))

   Vi får höras!
   /P

   Radera
 2. Matty and Bright Spot and Hank send their best wishes to dear big little Champis for a quick recovery!

  SvaraRadera
 3. I'm so sorry :((( Is he getting better?

  Timea from Hungary

  SvaraRadera
 4. När är Champis födelsedag? Hur många år är Champis?

  Vi finnas i älskar med Champis och spela hans video för våra 3 kaniner varje fredag!

  Vi bor i Kalifornien men jag har bott i Sverige i ett år när jag var yngre.

  Tack så mycket!

  SvaraRadera