måndag 18 mars 2013

Champis får en fin present...


Han kallas väl inte kungen på Gårdsbacken för intet... Champis har nu fått en tron där han kan sitta högt och blicka ut över sina djur i lagårn...Installatören sätter ihop alla delarna!

Jag har sagt det förut, Champis vår lille vän, är nog så bortskämd och i och med dagens nyinstallation i hans hörna så skulle man lugnt kunna påstå att måttet är rågat... :))Titta så fint möblemang han har fått!!!

Snällaste, snällaste N, anländer till Gårdsbacken med värsta arrangemanget så att Champis ska få det riktigt bra. Den allra finaste kaninmöbel monteras ihop, med sovalkov, utsiktsplats och matvrå.Här uppifrån har Champis bra utsikt!

Champis älskar sin nya bostad. Han har till och med ett eget litet fårskinn där han kan ligga och ha det mjukt och skönt. Vilken turdag för en liten kanin och hans matte... :))Bönor ska vara nyttigt sägs det... :))

Jag blev bortskämd med present jag också... med en ask av mina favoritbönor... <3
Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199

10 kommentarer:

 1. This is a luxury Villa for Champi :-) Hugs! Nastassja

  SvaraRadera
  Svar

  1. It's the best!
   <3

   Champis is a very spoiled little bunny, but he is worth it... ;))

   Kram!
   /P

   Radera
  2. Of course he is worth it. Our bunny who left us unfortunately after 9 years, we have always called "luxury bunny" ;-) He was soooooo spoiled, but we miss to spoil him! I wish you a great evening! Hugs! Nastassja

   Radera

  3. A bunny who become more then nine years old must have been a very, very happy and spoiled bunny. It makes me so glad to hear about that. I really, really hope that Champis gonne live for that long as well...

   Have a nice evening you to, Nastassja and thanks for your comment

   Kram!
   /P

   Radera
 2. Alltid bra med plus på karmakontot<3 Kramiz

  SvaraRadera
  Svar

  1. Flera gånger om dessutom...
   Vad ska du göra med allt på kontot?

   1000tack!
   <3

   /P

   Radera
 3. That is an awesome bunny hotel, a four-star resort for sure! I'm sure room service is exceptional there.

  And that is a nice stash of Jelly Bellies - my dad is very fond of those.

  Hugs to all! K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :))

   All Inclusive!

   Your father has a very good taste, I wonder what flavor he likes the most?

   Kram!
   /P

   Radera
 4. Hej Gårdsbacken!
  Jag har nu följt Champis ett tag och njuter av att läsa och se hans liv på gården. Just att han vet sin ställning gör det extra extra roligt! Jag har aldrig hört om en kanin som lever så, och förmodligen inte så många andra heller!

  Jag har dvärgväduren Blomma, hon är fem år och vi bor i lägenhet. Vi trivs bra och Blomma har hela lägenheten till sitt förfogande (all el och annat farligt är kontrollerat) Hon är också en lycklig och bestämd liten kanin!
  Allt gott och skutt-hälsningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Parrot!

   Jag tror att kaniner är ett väldigt underskattat djur, som egentligen är rätt intelligenta... Med Champis på gården så får jag ofta mina teorier bekräftade, då han många gånger förvånar mig genom olika händelser han försätter sig i. Jag blir glad av att höra att du låter din kanin skutta fritt i lägenheten, en liten bur där de knappt kan ens ta ett skutt är alldeles för litet. Fler borde ge sina kaniner mer frihet, de förtjänar dom!
   I övrigt kul att du vill följa oss på gården genom vår blogg. Den har handlat väldigt mycket om valpar den senaste tiden och jag känner att jag måste balansera upp den med små historier om de andra djuren på gården också... :)) Däribland Champis!
   Tack för din hälsning!
   Sköt om dig och Blomma!
   /P

   Radera