tisdag 30 april 2013

Akta kisspölen!

Jösses vad det händer grejer med valparna för varje dag... Deras utforskande, stapplande små steg har bytts ut till springande ben som nu bland annat invaderar HELA köket    :))

Danne och jag torkar kisspölar och plockar upp små bajshögar till höger och vänster och vårt vanligaste uttryck har i dagarna blivit; "Akta pölen!!!" Och detta till trots så är det inte bara en gång som man satt foten mitt i en blöt kisspöl... :( Men  det är det värt, för att få låta valparna springa fritt... Faktum är att jag redan nu, flera gånger, sett att valparna söker sig till tidningarna för att göra sina behov och det känns inte som en slump.

Fame har börjat leka lite smått med valparna, men nu till en början är det endast lite tafatta små "bitningar" och viftande med tassen som hon  utsätter dem för. När vi tittar på Gimmie tycker vi att hon ser lite skelögd ut, då hon förmodligen tycker att det springer brun/vita pälsbollar precis överallt... :))

Valparna kan nu bära omkring på saker och igår när Danne skulle ha sina strumpor var de puts väck! Nu var det inte så svårt att räkna ut att de kanske kunde återfinnas under kökssoffan. Där fanns även fler saker... :)) Andra saker som tillhör husets inredning börjar också utsättas för små vandaler, därför placerar vi ut små leksaker till valparna till höger och vänster. Idag har dom precis kommit på att det är jätteskönt för små kliande tänder att hänga över och gnaga på tvärslåerna till stolarna. Vilken upptäckt för dom!

Dom är, trots allt ;) så otroligt underbara... Vi plockar ofta upp dem nu och jag älskar att borra in näsan i deras päls och pussa på dem, jag kan inte få nog av dem! Tror ni att man kan bli beroende av att pussa på valpar? Det känns verkligen så.

Fame kan nu lägga sig lite var stans i köket och det är inte alla valparna som då är i hennes närhet, därför händer det ibland att någon enstaka valp har turen att få ha mamma alldeles för sig själv <3Här är det More som får ensam kvalitetstid av mamma... :))Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199
 
 
 
 1 kommentar:

  1. Det måste vara stört omöjligt att inte bli beroende:-) Underbara små goseprickar. Längtar tills även jag får borra in näsan i en liten 'chokladpudding' :-)) Kram

    SvaraRadera