tisdag 16 april 2013

Alla ögon är nu öppna...:))


Nu börjar det hända grejer i valplådan, som mycket snart kommer att utökas till en valphage. Alla valparna har nu, mer eller mindre, öppnat ögonen och har dessutom börjat stappla omkring på ostadiga ben.


Danne får agera valpvakt medan jag städar i valplådan...


Valparna är så otroligt söta när dom vinglandes tultar fram. De försöker att gå målmedvetet och lyckas med det, några få steg... sen ramlar dom omkull...  Sen snabbt upp igen bara för att trilla omkull en andra gång... :))

Vi städar valplådan minst ett par gånger varje dag, för än om Fame är duktigt på att slickandes rasta valparna så blir det små kissfläckar i lådan. Detta med Fames rastande av valparna är egentligen väldigt fascinerande. Jag är lite fundersam på om hon nosar sig till vilken/vilka valpar som behöver rastas. Hon är så målmedveten när hon "letar" sig igenom valparna, en efter en lyfter hon omkull dem och nosar lite... En del bryr hon sig inte om att slicka (de som inte är i behov av att rastas), medan andra noggrant rastas... Hon vet precis hur hon ska göra.
Oban relaxar...

Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Godispåsen & kameran e laddade *fniss* Jag e frivillig valpvakt!! Kloka fina Fame. Förstår att ni längtar hem. Sååå fina bilder! Kram

  SvaraRadera
 2. Galet söt!! Blir valpsugen! Jag har ju lovat en av mina döttrar att hon ska få köpa sig en vovve till när hon samlat ihop egna pengar till det, hoppas hon jobbar ihop dem snart :)Det bästa är att hon vill ha en bc, tror mamma har påverkat henne en del ;)

  SvaraRadera
  Svar

  1. Det blir säkert jättebra... :)
   Ni har det ju så bra ordnat också med får till grannar, då funkar det ju bra med en BC till!

   Kram!
   /P

   Radera
 3. Tänk att Billy vart så där liten och söt ^^ (han är mest snygg nu ;))

  SvaraRadera
  Svar

  1. Billy var den allra, allra sötaste!!!

   Kram!
   /P

   Radera