onsdag 3 april 2013

Gårdsbacken gästbloggar för Granngården


För några veckor blev vi på Gårdsbacken kontaktade av Granngårdens medlemstidning Grannliv. Jag är säker på att de flesta av er har fått ett nummer av tidningen hem i brevlådan. De berättade att de hittat till vår blogg, tyckte om vad se såg och gärna önskade se oss gästblogga på Grannlivs nätsatsning -"Grannliv -en blogg från Granngården"Fotat av bildskärmen från Grannliv -en blogg från Granngården

Vi blev erbjudna att under tre veckors tid, med ca två inlägg per vecka, skriva om vår vardag på Gårdsbacken... och våra inlägg skulle publiceras på GrannlivBloggen.

Det känns ganska häftigt kan jag säga... :)) Lilla gården Gårdsbacken, ska få berätta om hur vi lever här och nu, tillsammans med våra djur, och vi får göra det i samarbete med Granngården... :))


I vårt första inlägg så får ni hjälpa till att "göra bort lagårn"

Jag kan ärligt säga att vi inte behövde många dagars betänketid för att tacka ja... det var snarare fråga om sekunder. Självklart vill vi!!! Vi vill inget hellre än att berätta om vårt enkla liv, nära naturen, tillsammans med djuren, och dessutom för Granngården... dom är ju en del av vår vardag!

Granngårdens ledord är Jordnära och det är ett av de vackraste ord jag vet. Jordnära för mig är livet på Gårdsbacken, långt ifrån fåfänga och asfalterade gator. Detta är en av anledningarna till att vi så gärna ställer upp på detta. Vi kan stå för och vi vill jobba för att leva Jordnära!Min morgonpromenad med hundarna är jordnära...:))

Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige och de omsätter 2 miljarder kronor per år. Du som djur-, trädgårds-, lantbruks- intresserad kan helt säkert hitta det du söker hos dem.

Har du av någon anledning missat deras medlemstidning, kika in här Grannliv, tidningen är verkligen supertrevlig...:))
Kolla in GrannlivBloggen


Till sist, följ oss gärna på Grannliv Bloggen de kommande tre veckorna, sidan är väl värd ett besök...:))Hoppas vi ses där också! Vi kommer självklart att fortsätta skriva här på vår egen sida också, det ena behöver inte utesluta det andra.Familjen Gårdsbacken gästbloggar för Granngården9 kommentarer:

 1. Nämen åh vad trevligt! Så det var det du hemlighöll för oss;-) Det var en trevlig överraskning. STOR kram till er alla 'två och fyrbenta' på Gårdsbacken.

  SvaraRadera
  Svar

  1. Ja, visst är det...:))

   Tack för en trevlig pratstund idag!

   Kram!
   /P

   Radera
 2. Mäh värst vilka kändisar ni är! :p

  SvaraRadera
  Svar

  1. :))
   Ja, nu får man ha solbrillor på stan efter detta...;)

   Jag har pratat med några av hönsen nu om att lägga sig sura, så vi får väl se om dom lyssnar på mig.

   Kram!
   /P

   Radera
 3. Äntligen en bild på er. Va snygga ni är, ni passar verkligen s om kändisar. Valparna är perfekta som små Famer allihopa. Hon är ju otrolig. Roligt att läsa om ert bestyr på morgonen. Ett kärt besvär kan jag gissa
  Kram Gitte

  SvaraRadera
  Svar

  1. Hej Gitte!

   Jag brukar försöka hålla mig undan kameralinserna, oftast är det jag som fotar och klarar mig på så vis.

   Tack, i övrigt för snälla ord!

   Kändisar på Gårdsbacken möjligtvis, men det räcker gott och väl för oss...:))

   Kul att du gillade läsningen.

   Kram på dig!
   /P

   Radera
 4. ...men vad sa ni till Gimmie inför fotograferingen??? Sällan har väl öronen varit så fint på plats! och hon ser så ordentlig ut... ;-)
  Dinnkats matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi sa bara;
   -Gimmie, nu sitter du still här bredvid och låter dig snällt fotograferas. Inge bus och håll öronen i styr!

   ...å då gjorde hon det..:))

   Lät det sanningsenligt?

   Kram till dig och Dinnkat
   /P&D

   Radera
  2. Jag får nog fråga henne själv när vi ses framöver!

   Radera