torsdag 15 maj 2014

Bä bä vita lamm...


Nu är det livat i holken... nej, jag menar lagårn... :)) Det är full fart på lammskocken och jag hinner inte öppna dörren till fårstallet förrän det är fullt lammrace ut i trädgården...
Nu mår däremot inte trädgården speciellt bra, med dess träd, buskar och andra precis spirade växter att ha ett gäng lammklövar som springer i princip överallt. Men jag har inte <3 att förbjuda dem att vistas i trädgården, de har ju så roligt!!!


Trädgården är invaderad!

Så vad är väl lite vackra växter mot en flock lyckliga lammungar?


Här har jag försökt att rädda en blomkruka, det går väl sådär... ://

Black and White... :))

Underbart söta lammungar... <3

Hoppa högt, hoppa lätt!!!

Tackorna som står kvar i fårstallet har börjat vänja sig med att lammen springer ut och de tycker förmodligen att det är skönt att få lite lugn och ro en stund.

Intressant pälsboll...!!!

Det börjar dra ihop sig för fårsläpp, men jag fick höra en god tumregel idag på att gräset bör var en tvärhand högt innan man släpper djuren på bete, så det är en tag kvar innan dess.


Världens vackraste Fame håller koll på lammen...

Och det är ganska bra, jag vill ha mina små ulltussar kvar på i lagårn en stund till, de är bland de allra sötaste jag vet.

gardsbacken@telia.com

2 kommentarer:

 1. Hej däruppe
  Hur många lamm fick ni?
  Vilken lycka för dig, att vara med dem hela dagarna, och de har inte ett problem i hela världen, livet bara lekar, eller som jag brukar säga efter Oscar Wilde, livet är inte bara en fest, det är också en dans på rosor. Sådan.
  Kram och trevlig helg från Malmö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Gitte!
   Vi fick tio lamm, alla bedårande söta :)
   De börjar dock att ta för sig lite väl mycket, min trädgård mår definitivt inte så bra av alla lammklövar och deras iver att smaka på allt ;(
   Men det är verkligen inte lätt att inte låta dom springa och hoppa omkring.
   Väl valda ord av Oscar W :)

   Kramar till Malmö från Gårdsbacken

   Radera