tisdag 20 maj 2014

Lämna pinnen utomhus...


Nu börjar den här tiden på året när min ytterdörr nästan jämt står öppen... så fort vädret tillåter. Det är dock uppkomsten till ett problem, fast det är inte ett så stort problem... :))

Ni vet att jag har en låda i köket med hundleksaker, under årets vintermånader är den ganska full med grejer, men när ytterdörren alltid står på vid gavel, då töms den ganska fort, hundleksakslådan och leksakerna flyttas istället utomhus.Fast nu är det inte bara så att hundleksakerna hamnar ute i trädgården, en del grejer utifrån, hamnar istället inomhus också, typ träpinnar och gamla märgben. Finns det någon som jag kunde få anställa som dörrvakt? Någon som kunde ha koll på dogsen, vad de bär ut och vad som slinker in... ;))


-Hur var det nu? Skulle träpinnarna vara inomhus?
 
Å andra sidan, vad spelar det för roll? Lite ren smuts på köksgolvet skadar inte och det gör ju att man aldrig är sysslolös, skulle man få lite tid över någon gång så kan man ju alltid dammsuga golvet... :))


-Irra??? -Ser du mig???
 
 
-Jo, du är nog ganska trött nu!!!

Titta här... Gimmies gossenalle har hamnat ute på gräsmattan...

gardsbacken@telia.com7 kommentarer:

 1. I'll come and be the gate keeper! Of course, I will be under the spell of the dogs and will be compelled to carry things in and out for them at their bidding....I think you do not have to worry until you find the lambs wandering through the house.

  Fame's vitamins are on the way! The box is slightly smaller than the Christmas package :) but of course I had to include a few more little things...

  Big hugs! K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. You are hired!
   But wait, what are you saying? Under the spell of the dogs??? I change my mind... You should be on my side... ;))

   Thank You K, thank you very much... <3

   Kram!

   Radera
 2. Vilket kanonjobb, men det blir ju lite långt att pendla. Å andra sidan har jag en fantastisk CV, jag har ju stått i dörröppningar båda på flyget och i skolan i jättemånga år, och har erfarenhet av att plocka saker från båda hög och låg. Kelly får konkurrense till stregen.
  Ska jag börja leta gård till er i Skåne?
  Kram Gitte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Danska är ganska svårt att förstå kan jag tycka. När jag var i Kalifornien, så blev jag bekant med ett par danska tjejer, men vi pratade nästan hellre engelska med varandra än danska och svenska. Kanske har svenskar som bor i södern lättare att förstå danska än vi norrlänningar? eller så är vi bara lite trögare... ;))

   Nej, du behöver inte leta gård till oss i Skåne, vi letar hus till er och vovve här istället ;)

   Massor av kramar!
   /P

   Radera
 3. Oj jag blev så ivrig, att det blev lite danska uttryck, hoppas att ni förstår

  SvaraRadera
 4. har ni en ny hund???
  irra verkar ha flyttat in :)
  / ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vi har ingen ny hund, Lime brukar bara bjuda hem en kompis ;)

   Kram!

   Radera