onsdag 18 mars 2015

En halv miljon...!!!


Wow... säger jag, helt fantastiskt! En halv mille besökare på Gårdsbackens blogg. Jag känner för att fira. Jag ska nog baka en extra god kaka att fira med och jag önskar jag kunde få dela den med er, allra bästa bloggläsare.

Igår kväll så hade vi ett magiskt norrsken över Gårdsbacken, det är inte så ofta det visar sig över oss men igår, som sagt, så dansade hela himlen för oss i fantastiska färger, det kan väl i och för sig också vara ett bra sätt att fira att bloggen passerat en halv miljon besökare.


Himlen över Gårdsbackens var som ett magiskt konstverk!


Tyvärr är det lite svårt att fota norrsken i mörkret, men ni får hålla till godo med det som blev. Norrsken är ett alldeles fantastiskt skådespel över natthimlen och man blir stum av förundran av att få bevittna det vackra.

gardsbacken@telia.com
5 kommentarer:

 1. Woooooow! We had also very nice blue sky in holiday....but this is of course 10 times better....and Lobammski,lumumba,Lupac and CO agree ;-))

  SvaraRadera
 2. .....as you know green is their favorite colour!

  SvaraRadera
 3. Wow, that is fabulous! We are too far south to see them but I think upstate New York is seeing them this year.

  A gift in the heavens! Hugs! K.

  SvaraRadera
  Svar

  1. It's not that often we can see this special northern light, this evening was something really special, I wish you were here together with us to explore it!

   Kram Kelly!

   Radera