torsdag 8 september 2011

International Sheepdog Trial 2011För er som är intresserade att följa International Sheepdog Trials 2011 som avgörs i  Skottland får ni här en länk där ni kan gå in och kolla resultaten som uppdateras med jämna mellanrum.
Tävlingen är en brittisk 'final', där de femton bästa ekipagen från England, Skottland, Wales och Irland deltar. Den som vinner denna tävling erhåller titeln International Supreme Champion, som är det finaste man kan vara i vallhundsvärlden :))

Tävlingarna pågår i dagarna tre, 8-10 september i Tain som ligger i Highlands, norr om Inverness.
Vi har fyra vänner som är där på plats och vi har haft lite kontakt med dem. De verkar ha det bra...
Om vi är avundsjuk?  JAAAAAA!!!
Någon gång ska vi också vara där på plats :))LLanfarian Jim som Mosse tävlar med i International.Bilden på Mosses Llanfarian Jim har jag snott från hans hemsida, jag hoppas det är okej?
Nu håller vi alla tummarna för Mosse som kommer att tävla imorgon fredag. Han är, så vitt vi vet, den förste icke-britt som kvalificerat sig för detta mästerskap.Lycka till, Mosse!

1 kommentar:

  1. Mosse och Jim fick 294 poäng i kvalet och hamnade i mitten av resultatlistan. Poänggränsen för att komma med i finalen (de 15 främsta) var 340 poäng. 2011 års International Supreme Champions blev Eirian Morgan och Spot, från Wales.

    SvaraRadera