tisdag 18 december 2012

Husses hund


Fame är verkligen husses hund. Hon är så otroligt förtjust i Danne. Några av bilderna i inlägget har jag haft med i bloggen förut, men jag vill visa dem igen då de visar Fames kärlek till sin husse...Fame har precis blivit godkänd vallhund

 Fame  måste ha koll på var Danne är någonstans... hela tiden! Hon följer honom, som en hund... :)) vart han än går. Hon ser upp till husse och gör allt för honom. Ser man till vallningen, så är det ett jätteplus, eftersom vallning i första hand ska vara just ett samarbete mellan förare och hund. Hon vill lyda honom och hon vill att han ska vara nöjd med henne, det är alltid så uppenbart!Fame och Danne efter segern i IK1 Sandviken.

Jag har stått och tittat på Fame och Danne genom fönstret i kväll då de har varit ute och tampats med all snö som har kommit. Danne går fram och tillbaka med snöstyraren med Fame i hälarna, det ser så lustigt ut... Hon är liksom så nöjd med att gå där bakom sin husse och den hand som föder henne. Hon ser så tillfreds ut... :))One man and his dog

När kvällen kommer och vi avrundar dagen med att ta en kopp te framför tv'n, har vi det lite lugnt och skönt i soffan. Danne har sin filt, och Fame har sin. Hon kurar alltid ihop sig nere vid Dannes fötter på sin pläd och där somnar hon... tätt intill Danne... <3Kärlek <3Pigiet; "How do you spell love?"
Pooh; " You dont spell it, You feel it!"

 

Gilla Gårdsbacken på facebook


About Champis

You people, who visit our blog and want some information about 
Champis -the herding rabbit,  Please write "Champis" in the box,
in the upper right corner of the page. and you will find information
 about this Big little rabbit  :))Gårdsbacken blog is written by Paula Lundberg & Dan Westman
Please contact Gårdsbacken
# +46 706597199
2 kommentarer:

 1. Åh vilka fina bilder! Man riktigt känner kärleken o harmonin dem emellan. Uttrycket 'sådan husse sådan hund' e väldigt tydligt här:-)Båda är lugna, trygga och kärleksfulla och visar varann ömsesidig respekt.

  Är då Gimmie din hund?! = lugn, trygg, kärleksfull, självständig och busig ;-))

  Mycket fin 'rubrikbild' du gjort. Kom å tänka på en sak angående Champis o hans vallande. Jag tror att inne i den lilla söta kaninen bor själen av en skickligt vallande BC. -Det e inte så att någon saknad vovve känns igen??!? Om ni ställer en spegel framför honom kanske själen visar sig;-)
  Nu blev det lite Nonsens...

  Önskar er en finfin vecka. Kram från NON på Hästnäset


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Kul att du tycker detsamma...

   Gimmie, min hund? Njää, hon är mest sin egen! Vi brukade faktiskt skoja om det när vi hade Luckie och Bonnie också i livet. Luckie var Dannes hund, Bonnie min och Gimmie hon var sin egen.

   Intressanta tankar om Champis tidigare liv... Jag låter honom spegla sig imorgon :)) En sak är i allfall säker, något mer än kanin är det i honom :))

   Kram till dig!
   /P

   Radera