torsdag 21 mars 2013

Det bor någon där inne


Dagens inlägg är betydligt trevligare än gårdagens för nu kan vi, om vi lägger en hand över Fames mage, känna att det faktiskt bor någon där inne. Håller vi handen stilla en stund och väntar koncentrerat så kan vi ha turen att få känna en liten, liten rörelse från någon av valparna... :))



Håller man handen över magen och väntar en stund
så kan man ha turen att få känna en valp...:))


Lite svårt ändock att säga hur tjock Fame är. Jag tyckte i början att hon fort blev väldigt tjock om magen men nu kan jag tycka att hon inte är så fruktansvärt tjock. Kanske blir det inte så många valpar?  Det tråkigaste med få valpar skulle vara att vi inte kan erbjuda alla våra fantastiska valpintressenter en valp. Vi har beställt trettio valpar av Fame men jag har lite svårt att tro att hon kan uppfylla vår önskan... ;))Nej, skämt åsido, det allra viktigaste är ändå att valparna är välskapta och friska, oavsett antalet på de små.



Om man alltid har roligt så
märker man inte att man har roligt,
därför måste man också ha tråkigt ibland...

Alfons Åberg




Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199






10 kommentarer:

  1. Åh va spännande:-) Snart e det dags, o för Fames skull så hoppas jag innerligt att det inte är 30;-)Å det e bättre med kvalité än kvantitet! Kram på er.

    SvaraRadera
    Svar

    1. Vad kan jag säga mer än att du har rätt som vanligt... ;))

      Kram!

      Radera
  2. Wow! Better make it 31, then, as I would like a Guinness Book of World Records puppy from Fame. No wonder Gimmie looks shocked!

    I'm sure I can stow one gently in my carry-on bag, as airline security will be too busy noticing Nonne's beautiful horses, which I am also smuggling on board...3 seats together, please...

    Kramar! K.

    SvaraRadera
    Svar
    1. :)
      I think you rather should book an airplane for your own, because after a while visiting, you may want to bring a sheep, a hen, a Champis and a... no btw, I dont think you want to bring a goose back home...
      Gimmie perhaps? Matty should love her :))

      Kram!
      Ha en trevlig helg!
      /P

      Radera
    2. Oh, dear friend, how could Gimmie and I travel from Sweden to the US via Germany without us scheming to cause an international incident? Would you send us the cake and marrow bone (which hold the nail file for us to break out) in prison? :)

      Kram! K.

      Radera

    3. Kelly, you dont have to worry...
      Gimmmie is gonna charm everyone so there would be no problem.
      Gimmie is gonna love to travel together with you...<3

      ;))

      Kram!
      /P

      Radera
  3. Idag skiner solen äntligen. Vi ser Köbenhamn, havet och Turning Torso från fönstret. Vi bor helt perfekt, men vi kan inte ha en Famevalp här, så något fel är det. Det är inte svårt att förstå, att alla vill ha. Men kanske Gimmie adopterar allihopa, hon ser sugen ut.
    Ha en underbar helg önskar vi från Malmö.
    Kram Gitte

    SvaraRadera
  4. Hej Gitte!

    Det låter som om ni har en härlig utsikt från ert fönster, lite eljest från vår.
    Jag funderade precis med Danne om det har gått en stor älg nere vid Oxnäset då jag kan se hennes spår hit upp... Kanske är det vår tvillingälgkalvsmamma som hälsat på igen.
    Fast det är samma sol som skiner över oss!

    Jag är säker på att Gimmie gladeligen tar hand om valparna. Hon är alltid väldigt delaktig i Fames dräktighet... :))

    Kram på er där nere i Malmö.
    /P

    SvaraRadera
  5. Det är en spännande väntan när man väntar på valpar! Men hunduppfödning det går mest ut på att vänta.. och vänta...;-) Man väntar på löp, höglöp, tecken på dräktighet, att valparna ska födas, att dom ska få ögon, börja gå, levereras, sluta kissa inne, sen ska dom tända, börja tränas, HD-röntgas....m.m m.m Väntan det är spänningen i livet det!!! ;-))

    SvaraRadera

  6. Hej Cathrine!

    Jag tycker det är en väldigt mysig och trevlig tid det här innan valpningen. Det är trevlig väntan att ta hand om Fame och se henne förändras i dräktighetens tecken. Förmodligen är det därför tiden också går så himla snabbt och det bara är två veckor kvar...
    Jag tycker om att vänta på valparna...:))

    Sköt om er!
    Kram!
    /P


    SvaraRadera