fredag 3 juni 2011

Tillbaka på Gårdsbacken

Så har vi efter ett par veckors semester återvänt till Gårdsbacken.
Oj vad tiden går fort när man har roligt:))
Mindre roligt, för oss, är att Billy nu har åkt hem.
Det har varit ett nöje för oss att ha honom här, och för att inte tala om, för Fame, som fullkomligt avgudar brorsan:)) Han var ju alltid med på bus. Nu får hon istället försöka få igång morsan Gimmie på lite lek, och det är INTE lika lätt:))Snygge Billy, VI SAKNAR DIG!! <3


Vi vill passa på att tacka Rebecca för att hon under våra semesterveckor tagit hand om hela paketet Gårdsbacken med vad det innebär och gjort det på ett fantastiskt sätt.
1000 TACK Rebecca! Du har gjort ett jättejobb! Vi är tacksamma!

Vi fortsätter att lägga gräs på spången, hos hönsen, som du gjorde. Och att du matat dem med gräs har vi bevis på:)) Vi kokade lite ägg som pålägg och var tvungna att fota den fantastiskt gula gulan som blir av att  hönsen äter mycket gräs.Citrongul äggula...mmmmm


Vi önskar Rebecca, Billy och Peppe lycka till med flytten till Göteborg.
Vi kommer att sakna er mycket här på Gårdsbacken. :(
Semestern blev väldigt lyckad. Om än att det blev många mil i bil så hade vi underbara veckor.
Vi hade supertur med vädret, ingen jacka needed, vi åt kalasgott, vi hade trevliga stunder med släkt och vänner, vi shopade loss... vi hade det kort och gott KANONBRA!
Vi bilade rakt igenom landet ner till Malmö... och sedan vidare genom Tyskland ner till Luxembourg...Bron över från Malmö till Danmark.


Vi lyckades pricka in vårt besök i Luxembourg hos bror precis på deras ettåriga bröllopsdag vilket bland annat resulterade i champagnefrukost med färska jordgubbar och andra läckerheter. Snacka om att sätta ribban högt redan från början:)) Man pratar numera ofta om smaker som gifter sig  med varandra,  på denna resa blev det många giftermål... Tack Kenneth och Sonny för makalöst goda smakupplevelser av både mat och dryck!Yammi, vill ha varje morgon...


Sedan känner jag att jag vill lägga in ett par bilder utan absolut ingen kommentar från min sida...
Andra däremot får gärna kommentera:))Linton


Lobama


Kommer troligtvis att skriva lite mer om resan vid senare tillfälle. Lite mer bilder kan vi nog också bjuda på. Sedan, när vi letat rätt på gräsmattan, satt potatisen i jorden, sått trädgårdslandet och kommit in i vardagen igen så kör vi igång med vallningsträning. Det är många som hört av sig och är intresserade av att träna så snart kan vi nog hitta på något.


Till sist för idag, vill vi önska Signe välkommen till världen! En liten tös som föddes tisdag 31 maj, vägde nästan fyra kilo och var 52 cm lång. Som stolt faster och farbror blir man lycklig när ännu en familjemedlem kommer till världen. Grattis Agnes och William till lillasyster och Clarence och Cecilia till en underbart vacker dotter!

Här inne ligger lilla Signe och väntar på dagens ljus...
Bara några timmar efter kortet är taget tittar hon ut:))


Signe, välkommen till världen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar