tisdag 7 augusti 2012

Käkar gräs anabola?


Rackarns vad det växer i trägårn... :))Bakom lagårn...

Vi har en ganska stor trädgård. En naturträdgård. Det är ganska mycket gräs som måste klippas och mycket ogräs som måste rensas för att inte trädgården ska växa igen totalt. Jag brukar vara hyfsat duktig på att gödsla på våren... jag springer runt med skottkärran fylld till brädden av får- och hönsskit och pytsar ut lite här och var. :)) Jag vet inte hur smart det är egentligen för ibland kan det kännas som om alla växter på Gårdsbacken käkar anabola, för rackarns vad det växer...


Paviljongen

Egentligen tycker jag att det är jätteroligt att rensa ogräs. En underbar sommarkväll för mig är när jag får sitta nerhukad på bara knän i trädgården och rensa bort fetgräs och annat ogräs från morot- rödbets- och kålrotsplantor... Skulle ni stå i bakgrunden och kika på mig skulle ni säkert få se ett litet leende på mina läppar... :)) Faktiskt, roligt tycker jag att det är.


Blommorna avspeglar sig i fågelbadet...

Tyvärr, växer det lite väl fort och mycket. Jag hinner inte mer än springa runt med gräsklipparen och trimmern förrän det är dags att klippa igen. Men, i och för sig, så går vi sakta men säkert mot hösten och gräsväxten måste väl avta lite snart, tycker jag... Nej, usch, vad skriver jag egentligen, det låter som jag klagar... men det var inte min mening... jag är så tacksam för att jag får bo som jag gör och leva i mitt i naturen... så, grässtrån... väx ni bara...!!! Nu har jag ju köpt en ny, effektivare gräsklippare :))
Gräs käkar säkert anabola...
Jag vet inte om jag ska kratta eller påta...
Gårdsbacken blog is written by Paula Lundberg & Dan Westman
Please contact Gårdsbacken
# +46 706597199
You people, who visit our blog and want some information about Champis -the herding rabbit, Please write "Champis" in the box, in the upper right corner of the page. and you will find information about this Big little rabbit  :))

2 kommentarer:

 1. Ni ser ut att ha en jättefin trädgård Paula! Blir lite avundsjuk, jag gillar inte ogräsrensning tyvärr, eller rättare sagt när jag väl kommer igång så är det väldigt rogivande. Men just nu är allt som har med trädgård och hus bara stressande, jag och mannen har helt fel jobb sommartid! För mycket att göra så allt här hemma förfaller och ger mig (inte honom) dåligt samvete ;-) Ja nu ska jag gå ut och klippa gräset för det växer något enormt här också! /Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite trist att sommaren är så kort. Den blir så otroligt intensiv för att det är så mycket man vill göra... Man måste intala sig själv att det kan vara fina dagar ändå in i oktober, ja till och med in i november. Så länge vi slipper snön kan man tycka. Å andra sidan är det tur kanske att vi har vintern så vi kan gå i ide och vila upp oss ;))

   Kram!
   /Paula

   Radera