tisdag 25 februari 2014

Dålig kombination


Eftersom Hope skuttar fritt i lagårn så måste vi tänka oss för vad som ligger på golvet... Detta är inte en så bra kombination... ;))


Elsladd och ett stycke kanin är inte en så bra kombination...


gardsbacken@telia.com4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Inga tecken på Hope ännu? Hur lång tid har det gått nu?
  MVH/Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lina!
   Nope... inga tecken alls. Jag tycker inte hon har börjat blir rund om magen heller. Det är gått lite drygt halva tiden. Nu har jag städat ordentligt i buren och ska låta henne vara ostörd där. Vill inte att hon ska göra en boplats någonstans i lagårn där vi inte hittar henne.

   Kram!

   Radera
 2. Ojoj, nej det där är nog ingen bra kombo. Vi hade en papaegoja när jag var barn, han gnagde på sladdar och fick sig en rejäl smäll. Efter det slutade han med det, han var rätt så klok faktiskt. Herregud han såg ganska rolig ute en tid efter det men repade sig faktiskt... Btw ni verkar ha mer snö än oss, här är det helt galet med regn och slask, våren kommer kanske tidigt iår men sann norrbottninsk anda väntar vi på bakslag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annelie!

   Jag såg ett program på tv där de listade smarta djur och om jag kommer ihåg rätt så toppade papegojan. Nu kommer jag inte ihåg hur många olika ord de kunde relatera till olika objekt, men det var MÅNGA!
   Jag förstår din känsla om bakslag, si ropar inte hej förrän... :))

   Ha det bra!

   Radera