söndag 2 februari 2014

Man är inte äldre än man gör sig...


Jag tycker ju att det är så himla kul att... med stor risk att låta väldigt barnslig... busa i snön!!!


Hundarna hakar gärna på lite bus...

Det har ju varit så lite snö hittills i år så det har inte blivit så mycket bus... :)) Men igår lördag så fick vi en hel del, och dessutom så har det blivit mildgrader, så snön är klibbig... klibbsnö!!! Hurra!!!


-Catch Fame!!!

Tänk att låååånga januari nu är förbi och vi redan är inne i februari, den kortaste månaden på året. Trots att den också är en vintermånad så kan det faktiskt vara så solen börjar värma litegrann. Snart är det vår... :))


Oj, jag trillade ur gungan!!! Det tyckte Gimmie blev jättespännande!

Helgen har varit superbra... Igår lördag så hade vår vallhundsklubb årsmöte och Danne blev invald i styrelsen som sekreterare... Vår vallhundsklubb  är en liten lokalklubb med inte så många aktiva medlemmar men mötet var trevligt och vi som var där brinner för det här med vallning.
 
 
-Vad håller matte på med egentligen???
 
Efter mötet hälsade vi på en mycket god vän som brutit handleden, vi bestämde för att komma tillbaka i slutet på veckan med lite god mat och gott fika som plåster på såren. Krya på dig vännen och hoppas att handleden läker snabbt!!!
 
Kvällen tillbringades hemma, ute med snöskottning i ett par timmar. Skönt att få vara ute... se föregående inlägg... :))
 
Idag har vi haft vallhundsfolk på besök och dagen har alltså mestadels tillbringats i träningshagen. Det är rätt trevligt det också. Nu har vi åter tänt brasan i kaminen och ska krypa upp i soffan och avsluta helgen med att slötitta på tv'n en stund...
 
Jag avslutar dagens inlägg med att bjuda på en bild på mig själv... Det hör inte till vanligheterna, jag brukar vanligtvis inte fastna på bild... :)) Fullt så allvarlig som jag ser ut på bilden är jag inte!
 
 
Jag... :))
 
 
 
Pessimisten säger; Värre än så här blir det inte...
Optimisten svarar; Jo då, vänta bara!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Gimmie June-Bug was so excited to see you come off the swing! It is AWESOME to play in the snow. The wet snow, or "snowman" snow, is so good for snowballs and other shenanigans.

  That is a very serious photo of you...it shows your wise, thoughtful side...or else you are just frozen from playing in the snow :)

  Grattis to Danny on being elected Secretary of your herding club!

  6 more weeks of winter according to Punxutawney Phil...K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. My serious look is because of Danne and his, like twenty year old expression, "Buffalo Grill", I have a little bit of difficulties to laugh at that word everytime his taking a picture of me... ;) It whould have been better if he would say "omelett" or "cheeeeese", I think I would have a more natural smile on my lips in that case... :))

   Kram!

   Radera
 2. Buffalo Grill??? I'm laughing at that and I don't even know what it is supposed to mean!

  That boy ain't right :)

  Kram! K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "That boy ain't right" ?????
   Sometimes I just don't get it......

   / D

   Could it have something to do with the "M"-sticker on my shirt and my blue tongue ?

   Radera
 3. I haven't recovered from the snow bunny post and now I am weeping at remembering our "M" stickers and blue tongues! I can't believe they still allow you into that grocery store, Zeb.

  Big hugs and more Medication! :)

  SvaraRadera