lördag 22 februari 2014

Videoblogg på Fame med sina valpar


Under tiden Fame hade sin valpkull så filmade vi en hel del.

Dessvärre vi tog oss inte så mycket tid till att lägga ut filmklippen på bloggen eller på Gårdsbackens facebooksida, vi tillbringade hellre dagarna med att gosa med valparna än till att sitta vid datorn... :))

Därför tänkte vi att vi nu i efterhand kan lägga ut lite filmsnuttar från Famekullen. Dagens lilla klipp visar när Fame busar med valparna och mestadels med Lad. Lime, Oban och Ila ser ganska trötta ut för tillfället och tycker mest att de andra stör lugnet. De ser lite besvärade ut... :)) Goy och More busar fint med varandra och Toby syns inte så mycket på filmen, han busar för sig själv, med en leksak, utanför kameran... Ibland syns han till litegrann. Håll till godo!!!


Fame med sina valpar

gardsbacken@telia.com6 kommentarer:

 1. Tack för att ni klistrade fast ett smilet på mitt ansikte ikväll. Oj säger jag bara...alla dessa små saker som små valparna gör på sidan av. Jag skrattar så jag gråter!

  SvaraRadera
 2. Hej Paula! Men åååååååååå vilken underbar liten filmsnutt, man ser ju hur det fullkomligt bara strålar av lycka av underbara mamma Fame. Så försiktigt och varsamt hon leker med sina små........ och jag håller med Emma och säger tack för smilet :)) :)) Kramar till er alla från Lena å Daphne

  SvaraRadera
  Svar

  1. Fame var en perfekt mamma och vi är så stolta över henne och valparna.

   Kram!

   Radera
 3. How adorable is that, how were they ever that little? The music was so perfect.

  Almost forgot....Laddie, my love!!!!

  Big hugs from here and especially Matty, who is fine and thanks everyone for their prayers! K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad you liked it and glad that Matty is doing fine... :))

   and yes, Laddie your love!

   Kram!

   Radera