tisdag 20 augusti 2013

Gårdsbacken skriver för Granngården


I dagens inlägg på Granngårdens blogg berättar jag om hundarnas och kycklingarnas relation... :))

Titta in på Granngårdens blogg och läs mer...
 
 
 
 
 

8 kommentarer:

 1. This picture is soooooo sweet :-) Have a great day! Hug! Nastassja

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'm glad that you like the picture!

   You to have a very nice day and take good care of yourself.

   Kram!
   /Paula

   Radera
 2. Åh, vilka fina pipleksaker! Four är grön av avund ;-)
  Vad duktiga de är hundarna, som låter sig utforskas av de små dunbollarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha!!

   Han får komma hit och leka en dag... Four... :)

   Ja, dom är jätteduktiga faktiskt. Till en början är de lite spända och vi måste vara tydliga med att säga åt att "vara snälla". Men de är numera väldigt vana med våra höns och kycklingar så dom fungerar jättebra tillsammans.

   Kram!
   /Paula

   Radera
  2. Hihi, måste nog träna på "var snäll" först. Det är inte hans bästa kommando... Annars är jag inte säker på att han är välkommen ;-)

   Radera
 3. Gullevarning!
  Du skrev i förra inlägget, att du var orolig för Lime, men här finns ingen anledning till oro, det ser man ju, dessutom spottade ho ju ut musen (om jag begriper, varför svenskarna alltid envisas med att kalla gulliga mus för råttor).
  Kram från ett soligt Malmö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lustiga är att jag i vanliga fall inte alls har några problem med möss. Vi är väldigt skonade från dessa, även i lagårn trots allt foder som finns där. Ibland kan man se en skogsmus kila runt där inne i lagårn men de är absolut inte många och inget problem. MEN, när nu Lime kommer in med en levande råtta... förlåt mus, i köket så blev det med ens superäckligt!!! Jag får rysningar bara jag tänker på det. Att hon bar omkring den i munnen och att den levde.. Bläää!!! Nä, utomhus eller i lagårn, okej... Inne i köket... INTE okej!!!

   Alltid roligt att höra ifrån ER!
   Kram!
   /Paula

   Radera
 4. Oh, what dear pictures you have on the Granngården site! Jer looked at them with me. As he said when first seeing pictures of Gimmie, he looked at Lime and smiled..."Trouble!". Of course meaning mischief, in the best way. He thinks Fame is a perfect lady in every way.

  And the summer summary pictures (especially the one of the North Swedish mare with her funny face and the funny looking gal beside her...).

  Många kramar! K.

  SvaraRadera