måndag 5 augusti 2013

Hej på Er!

I helgen har vi varit på vallhundstävlingar i Lövsele utanför Lövånger och förutom att ha tävlat med Fame så hade vi en liten valpreunion... Lime, Oban och Lad fick återse varandra.

Jag har inte tid att skriva så mycket just nu för varje gång vi har varit bortrest ett par dagar så hopar sig göromålen på gården och eftersom vädret är kanon så är det att vara utomhus som gäller... :))

Kort sammanfattat så var väl varken placeringarna eller poängen så strålande men vi är ändå nöjda med Fames tävlande. På lördagen kändes hon trött och banan var låååång, så hon kämpade bra. Hon lyssnade inte så bra som hon kan, vilket har varit genomgående för alla IK2 -tävlingar med henne, den första dagen. Söndagen var mycket bättre och hon hamnade på en 13:e plats. Tyvärr lyckades Danne och Fame inte dela och då får de ju heller inte göra fållan och då försvinner många poäng.

Helgen har på alla sätt varit superskoj... Vi kunde ha en liten valpreunion då både Oban och Lad var på plats på tävlingsplatsen. Det var på Obans får tävlingen gick. Vi tackar Obans husse Johan och matte Gunilla för husrum och en fantastisk middag och inte minst det trevliga sällskapet under helgen. Och hur intressant var det inte att få ett studiebesök i deras enorma fårhus. Jag kommer inom kort att göra ett inlägg om "Oban och hans får..."

Nej, nu måste jag ut i solen... Återkommer snart!


Lad, Fame, Lime och Oban... <3

6 kommentarer:

 1. Vilken fin bild!
  Tack för samtalet senast! Vi fick en riktigt lyckad tripp till Norge. :)
  Tyvärr så jobbar jag när det var dags för Fame att tävla i närheten av Uppsala. :(
  Kram

  SvaraRadera
  Svar

  1. Tack!
   Vad bra att ni hade en trevlig tripp till grannlandet... :)
   Vi har semestrat där ett flertal gånger med hundarna också.

   Ha det gott, pussa på Ila...<3
   Kram!
   /Paula

   Radera
 2. Oj har ni varit i Uppsala. Där bodde vi i många många år, men da kände vi inte er, va synd. Nu er vi så långt borta. Vilken skön bild, men vad tittar hundarna efter i himlen? Vi njutar fortfarande semestern och gör så lite som möjligt, men om en vecka är vi åter i Sverige.
  Sommarkramar Gitte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej vi har inte varit i Uppsala utan i Lövsele, norr om Umeå.

   Jo, de tittar på en hand med en korvbit kan jag avslöja... ;))

   Vad skönt att ni har det bra på semesten, fortsätt njut!!!

   Kramar till dig!
   /Paula

   Radera
 3. Oh, who would not fall in love with that sweet Oban face? Looking forward to hearing about him and his sheep. The girls as always look fabulous.

  Lord have mercy, my little Laddie is just...AWESOME! I mean, wow!

  You and Danny must be so happy with all the pups and how wisely you chose their people and homes. And how nice to get to see them and have Fame and Lime rejoined with them. That's very special, indeed.

  Stor kramar! K.

  SvaraRadera
  Svar

  1. Oban is so sweet, sweet as sugar!!!
   He is just adolable and I love him so much... <3

   Yes, Lad is turning to a beautiful good locking male dog and he is really something special!

   It was so nice to meet with them again!

   Kram!
   /Paula

   Radera