torsdag 19 december 2013

Gimmie & Hope


Gimmie brukar hjälpa mig att "göra bort lagårn", alltså utfodra och vattna djuren.


Gimmie får stora ögon... och öron... :))

Nu har jag givit henne förtroende att få vara tillsammans med Hope fastän hon skuttar lös. Gimmie har annars haft en självutnämnd arbetsuppgift att jaga iväg byns alla katter och traktens alla ekorrar, om någon av de nämnda skulle våga sätta sin fot på Gårdsbacken... :))


-Hej kompis!!!

Jag har ansett att hon har varit lite för burdus för att få vara tillsammans med Champis och Hope. Men så nu kände jag att jag måste ge henne lite förtroende så sagt och gjort så får hon nu vara tillsammans med kaninerna och hon sköter sig bra. Observera att jag skrev bra... inte superbra... :))

Hon får ögon stora som tefat och hon stannar ibland upp och tittar frågande på mig; -Får jag verkligen detta??? Ja, svarar jag... om du sköter dig! Hon står mest och tittar på henne, men om Hope får en av sina glädjeskutt så kan Gimmie inte riktigt hålla sig utan jagar fatt henne och puttar till hon, men Hope blir inte rädd, utan stannar bara upp... Jag tror hon förstår att Gimmie inte kommer att göra henne illa, utan bara vill busa...


Hope kollar om kusten är klar...

Den här tiden på året när alla djuren är installade i lagårn så är det verkligen full aktivitet där inne och det är så himla kul att få vara en del av detta djurliv. Det händer massor kan jag lova och inte en dag är den andra lik.

Jag fick ett mejl för en tid sedan av en för mig okänd person... Hon tyckte att jag skulle skriva en bok om ett år på Gårdsbacken... Det är snart nytt år... Jag kanske skulle kunna blogga om ett år på Gårdsbacken???

Låt mig fundera... :))

Kontakta Gårdsbacken
gardsbacken@telia.com5 kommentarer:

 1. That Hope is a precious bunny girl, very confident! I think you are wise to have been patient and have given our gal Gimmie your confidence in hanging out with Hope. Who knows, perhaps Hope is more like Gimmie than you know! Wouldn't that be something?

  It must be so satisfying to work in the barn, knowing your animals are all safe and warm and happy!

  And I think we all want you to write a book, no need to ask for a vote on that one!

  SvaraRadera
 2. Det är länge sedan, jag nämnde ordet bok. Det kan ju bli hur bra som helst. Då kan du resa runt och signera och besöka os, bra va?
  Skriv på snälla.
  Kram Gitte

  SvaraRadera
 3. Merry Christmas, Gitte!

  Hugs from America! K.

  SvaraRadera