söndag 1 januari 2012

Årssistan...

Vi på Gårdsbacken önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Vi hade en fantastiskt trevlig "årssista" med fantastiskt trevligt sällskap :))
Vi hade förberett med skoteruppsladdad "väg" ner till Oxnäset med marschaller utplacerade med jämna mellanrum som lyste upp vägen åt oss när vi promenerade ner. En av våra gäster sa att alla marschallerna påminde honom om stugsistan och vi funderade på vad vi kunde kalla detta... Spontant utbrister samme gäst:
-Årssista!
Jag tycker att det kan inte finnas ett mer passande ord, så från och med i år kallar vi, på Gårdsbacken, årets sista dag för Årssista.

Väl där nere, på Oxnäset, (vårt näs med grillplats nere vid sjön) gjorde vi upp en brasa och dukade upp lite varm glögg, pepparkakor och saffransskorpor. Det var kallt ute, neremot femton minusgrader, så brasan värmde våra näsor gott. Värre var det med rumporna som var vända bort från elden :)) Solen hade gått ner så det var kolsvart ute, endast elden, marschallerna och våra gäster lyste upp tillvaron åt oss :))

Efter glöggen vandrade vi hemåt igen, in i stugvärmen, och resten av kvällen åt och drack vi gott och hade bara trivsamt tillsammans... Ett nytt år kan väl inte starta bätttre än i goda vänners lag? :))


Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!
Kontakta Gårdsbacken1 kommentar:

  1. Det är alltid lika trevligt att tillbringa tid på Gårdsbacken!
    Spelar inte nån roll om det är årssista eller som vi också fick vara med på: Årsförsta ;-)

    Än en gång Tusen tack för en toppenkväll med supergod mat och dryck.
    Kram

    SvaraRadera