onsdag 28 november 2012

Grattis Champis!


Ära den som äras bör!
Champis -Den vallande kaninen, filmen har nu passerat tre miljoner visningar på Youtube!Med en extra morot och massa annat gott firar Champis tre miljoner!!!


Tänk vad lite vi visste, då i slutet på januari när vi la ut vår lilla film om Champis -den vallande kaninen på Youtube. Vi hade redigerat ihop en liten filmsnutt på en originell kanin som numera är känd över hela världen. En liten kanin på ett och ett halvt kilo i kroppsvikt som tror att han stor som en elefant och att han kan förflytta berg... Det stämmer visserligen, till viss del... Champis flyttar utan problem vår allra största tacka som säkert väger upp emot 70 kilo... om han vill! Han ger sig inte förrän tackan backar för honom.Champis fungerar som en vallhund bland fåren...

Vi tänkte när vi la ut en länk till Gårdsbackens blogg på Svenska Vallhundsklubbens Forum att filmen kanske skulle intressera de vallhundsintresserade där. Att vi efter endast ett par dagar blev nerringda av nyhetsmedier i hela världen hade vi aldrig i vår vildaste fantasi kunnat drömma om. Danne och jag sov tre timmar per natt i två veckors tid för att hinna besvara alla telefonsamtal, mejl, sms och så vidare. Det var helt hysteriskt! Vi satt och kollade världstider i Japan, Sydamerika, Nya Zeeland ,USA, Australien och så vidare, och så vidare...Fåren har stor respekt för Champis.

För att inte tala om alla människor som hört av sig direkt till oss, vilka, många vi fortfarande har kontakt med. Det är allt från unga norska tjejer som undrar hur vi dresserar kaniner, brandmän ifrån Sacramento i Californien som tycker vi gjort deras dag, fårfarmare från Skottland som vill komma och hälsa på, till folk som vill para sina honkaniner med Champis... :)) Champis har gjort att vi fått vänner för livet <3

Jag tänker inte berätta så mycket mer just nu men jag har tänkt att jag framöver ska återge en del av den hysteri som filmen om Champis skapade ute i världen. Vi har underlag för en hel bok. Just nu vill jag egentligen bara säga, Grattis Champis, till dina framgångar. Idag köpte vi honom en ny bädd, en mjuk och fin dyna som vi hoppas han kommer att gilla. Dessutom har han fått en extra morot och annat gott.Champis har dagen till ära fått en fin dyna att sova på!

Champis har ett underbart kaninliv på Gårdsbacken. Han skuttar fritt i lagårn och väljer själv om han vill vara hos fåren eller hönsen... eller för sig själv för en stund :)) Han fyller vårt liv med glädje med sina upptåg. Varje gång jag går in och hälsar på honom så hittar han alltid på nånting. Han är mycket speciell vår käre Champis! Inte bara det, att han vallar får, han är speciell på många andra sätt också, och smart. Han lär sig snabbt nya rutiner och många gånger går det att se på honom när han klurar ut saker att hitta på.
Grattis Champis!!!
Hurra, hurra, hurra, hurra!!!

 

Gilla Gårdsbacken på facebookGårdsbacken blog is written by Paula Lundberg & Dan Westman
Please contact Gårdsbacken
# +46 706597199About Champis
You people, who visit our blog and want some information about 
Champis -the herding rabbit,  Please write "Champis" in the box,
in the upper right corner of the page. and you will find information
 about this Big little rabbit  :))6 kommentarer:

 1. Grattis och hurra hurra hurra för fina Champis. Att kunna stoltsera med både vallhund och vallkanin e ju oxå en bedrift samt eran fantastiska film så stort grattis till er oxå.

  Stor kram till er alla och en extra till Champis idag.

  Ps: Har Charly möjligen tipsat er om den där dynan??? Han har en likadan:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Champis hälsar och tackar för gratulationerna ;)

   Champis är helförtjust i sin nya dyna som är mjuk och skön för en liten kanin. Har inte sett Champis och Charly hänga, men å andra sidan vet vi ju inte allt som händer i djurens värld. Kan de ha träffats, månne? ;)

   Kram!
   /P

   Radera
 2. Hooray for Champis! The world is in great need of kind and gentle amazement and dear big little Champis has no idea that he gives just that.

  And it sounds like you and Danne were amazed too!

  Please give the Most Awesome Bunny in the World a special carrot from Jer and me, Matty and Hank will share their good organic carrots with him. Kitty doesn't like carrots but sends some of his favorite catnip :)

  Kram! K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Champis say thank you for the special carrots and thanks, but no thanks for the catnip ;)

   Champis has a big heart <3,even though he is a little rabbit, and we are so happy that we can share him and his adventures with the rest of you. And when people likes to read about him, thats our reward. :)

   Have a great weekend Kelly
   /P

   Radera
 3. Congratulations Champy <3 I wish you all a nice advent season! Hugs from Gütersloh (Germany) :-) Nastassja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi Nastassja!

   Great to hear from Germany. We really appreciate your comment.

   Champis says thank you for the congratulations and sends you a big rabbithug!

   Take good care of yourself, Nastassja.

   /Paula at Gardsbacken


   Radera