torsdag 1 november 2012

Snart...

Jag vet att många är lite nyfikna på vilken hane vi kommer att använda till Fame och snart... kommer vi att presentera honom här på bloggen.

2 kommentarer:

 1. Oh vad spännande! =)

  Men måste vara skitsvårt att hitta?? =)

  Men blir nog kanoners! Vill nog aldrig hålla på med avel (men är glad när andra gör det så det kommer fram fina vallhundar), verkar mycket svårt och så mycket som ska stämma in, hundarna ska vara friska, de ska ha bra mentalitet och man ska även se till att de tillför rasen något rent vallningsmässigt.... =)

  Och sen när man som ni har Fame som tävlingshund försvinner ju mycket tid med dräktighet och valpning så ska man passa in det med...

  Men stort lycka till och ska bli kul att följa er väg i den djungeln och det kommer nog gå kanonbra och ni kommer hitta en kanonhane till henne! =)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lisa!

   Tack för din kommentar :) Det är alltid roligt när någon skriver om sina egna tankar, på min blogg. Det uppskattar jag. :))

   Avel är nog inte så lätt alla gånger, det är som jag tidigare skrivit om, ett lotteri på hur valparna blir, speciellt vid en ny kombination. Samtidigt så måste man våga, vi tackar Gimmie "varje dag" för att hon gav oss Fame, ändå fick vi en del kritik i den parningen, vid vårt val av hane. Inte bara ris, ändock :))

   Sköt om dig och hundarna väl!

   Kram!
   /P

   Radera