tisdag 7 oktober 2014

Stolta uppfödare


På vår turné norrut, till tävlingarna i Piteå, så stannade vi till hos Gårdsbackens Bruichladdich, Lad och hans husse och matte. Fast rättare sagt så fick vi umgås hela söndagen, då Anna och Lad också kom och tittade på tävlingarna i Piteå.


Gårdsbackens Bruichladdich

Lad är så otroligt vacker och hans blick lyser av klokhet. Han är verkligen en "enpåmiljonenhund". Vi försökte oss på en liten luring och berättade för Anna att vi skrivit in en liten klausul i köpekontraktet, att vi hade rätt att köpa tillbaka honom om vi ville och att vi nu gärna ville utnyttja den rätten... ;)) Nä, skämt å sido... Lad är Annas ögonsten och jag är säker på att Anna även är Lads.


Lad tillsammans med sin matte Anna

Lads husse och matte har i sommar köpt ett litet torpställe, där Lad och de andra djuren har det bra. Lad har sina egna får som han stolt visade upp för oss. Så på gården går alltså en liten flock ryafår som Lad och Anna tränar på. Vi fick en liten vallningsuppvisning och vi blev djupt imponerade av hur fint det såg ut och vilket samarbete de hade. De uppvisade precis det som vallning handlar om, ett samarbete mellan hund och dennes förare...


Se en sådan stil han har... <3

Den värmer i våra hjärtan när vi ser hur fantastiskt bra liv våra "valpar" har det och tack Anna och Anton för att ni ger Lad ett sådant rikt och kärleksfullt hundliv... <3


Lime får träffa Lads lille katt... Jättespännande tycker hon...


gardsbacken@telia.com4 kommentarer:

 1. Laddie, my love! You know, I am second in line for the "buy out" clause...but what a perfect fabulous fit are Anna and Lad. You can just see it in the photograph.

  Oops, Mr. Matty has caught me looking at another border collie....time to go with my dear sweet blue border collie!

  Hugs to all! K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :))
   Take care of yourself... and Matty... ;))

   Radera
 2. Vad fint ni skriver <3 tack för i söndags!
  Anna och Lad

  SvaraRadera