onsdag 15 oktober 2014

Vår resa söderut, del ett...


Vi har nu återvänt till Gårdsbacken efter några dagar på resande fot...


Hela hundgänget... <3

Danne har dessutom varit utrikes, så efter att jag hämtat upp honom på flygplatsen på fredagmorgon, så åkte vi bara hem och bytte packning och så drog vi iväg igen, denna gång med bil söderut, till Göteborg.Goy, Fame och Lime

Danne kommer senare att skriva ett inlägg om hans utlandsresa till Frankrike, genom Royal Canin, för att deltaga på ett världsomfattande konvent om arbetande hundar. En resa och en upplevelse utöver det vanliga. Han berättade resminnen för mig under hela vår tio timmars bilresa ner till Göteborg och det var så intressant för mig att lyssna till. Han kommer att berätta för er också.


Mamma Fame med en något blöt son, Goy

Vårt första stopp på vår resa var utanför Allingsås, hos Gårdsbackens Glengoyne, Goy, hans hundpolare Nelmi och matte Annelie. Klockan var rätt så sent innan vi var framme, men Goy var vaken och väntade på oss... :)) Och vilket bemötande vi fick...!!! Lime och Goy fick busa av sig lite innan vi gick in, annars hade all inredning i huset levt farligt. Vad de blev glada av att återse varandra, även Fame busade runt av glädje.


Gänget under promenaden...

Vi spenderade en mysig kväll tillsammans i Annelies hemtrevliga kök. Morgonen därpå, så började vi dagen med en långpromenad med hundarna innan frukost. Det är så roligt för oss att få se hur "våra valpar" har det. Goy har en underbar skog, utanför husknuten. I den tar han ofta promenader och han tyckte det var skoj att få visa oss och de andra hundarna hans skog.


Goy visar oss gärna hans skog...

Goy och Lime springer och busar tillsammans...

Goy lever ett skönt, bekymmersfritt hundliv hos sin matte Annelie. Han har vuxit upp och utvecklats till en ståtlig hanhund. Han är ganska pälsad och pälsen skimrar i diverse bruna nyanser.

Gårdsbackens Glengoyne, Goy... <3

Han är så lik Fame i sitt uttryck och vi tog fel på dem flera gånger. Speciellt när han kommer rakt emot en, med lite nedsänkt huvud och när han plirar med sina vackra ögon, som under lugg... då är han nästan en kopia av Fame.


Hundarna får en promenad på ett par timmar i vacker höstlig miljö...

Lime, mamma Fame och Goy...

Vi fick en mycket trevlig vistelse hos Annelie och hennes gäng och vi tackar allra ödmjukast för gästfriheten. När vi lämnar gården så gör vi det med vetskap att Goy lever ett mycket bra hundliv hos människor och djur som förgyller hans liv...  Den vetskapen känns bra i våra hjärtan... <3

Återkommer...


gardsbacken@telia.com1 kommentar:

  1. What a lovely visit, and Goy is just fantanstic! Super handsome boy. Hugs! K.

    SvaraRadera