onsdag 5 juni 2013

På Gårdsbacken

När vi åkte hem från jobbet idag kändes det lite märkligt... det kändes tomt... Jag funderade med Danne om vi hade någonting inplanerat de närmaste dagarna och Danne satt tyst några sekunder och funderade, sen svarade han... -Nej, vi har inget inplanerat!!! Vi tittade på varandra och log... När hände det senast?


Vilken tur att vi har vår lilla stjälpreda... :))

Nu vill jag absolut inte att det ska låta som om det är synd om oss på något vis, allting är "självförvållat". Det är vi själva som satt oss i den situation vi är i med en väldigt aktiv vardag, speciellt nu när vi har haft valparna. Det är alltid roligt när det kommer besök till Gårdsbacken och vi njuter av att umgås med våra vänner, och det är förmodligen därför det nu kändes så bra att inte ha någonting inplanerat... :))Stjälpredan öppnar husses skruvkartong... :))

Nu är det visserligen stor skillnad på, ingenting inplanerat och sysslolös, vilket vi däremot inte är. Nejdå... nu ska vi komma i fatt här hemma på gården och göra sådant som vi inte har hunnit med ännu, såsom; Sätta potatis, städa ur hönshuset, kasta ut fårdongen och skura fårstallet, kratta och städa efter vägen in till gården, plantera blommor, sätta trädgårdsland, rensa i rabatter, gödsla potatisland, köra sopor till återvinningscentralen, stängsla färdigt åt fåren, sjösätta båten, bygga grillplats, klippa gräset, städa porten, plantera kryddväxterna, besikta hästsläpet, miljöträna Lime, fräsa potatisland... och så vidare...Lime visar vart fårgrindarna ska...


Vilken tur att vi inte hade något inplanerat... :))
Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 7065971991 kommentar:

  1. Puh, jag blev ju alldeles svettig av att bara läsa;-) Ta det lugnt nu kära vänner, sommaren e lång! Ni måste inte göra allt på en gång. Glöm inte njuta av vädret, djuren, naturen o varandra. Kram till alla två o fyrbenta.

    SvaraRadera