tisdag 25 juni 2013

Små Champis bäbisar?


Vad tror ni? Skulle inte att gäng Champisbäbisar vara omåttligt, oemotståndligt söta?

Jag la ut en bild på Gårdsbackens facebooksida igår som visar Champis i ett av hönernas reden. Han vill gärna ligga där, tätt tillsammans med en höna och hjälpa henne, att hålla hennes ägg varma... :))


Bäste Champis hjälper hönan att ruva på äggen och
hon accepterar honom fullständigt... :))

Jag fick diverse respons på bilden och i en av kommentarerna kunde jag läsa att Champis borde få sig en kaninhona och att vi absolut borde föra Champis gener vidare och ju mer jag tänker på saken faller det sig naturligt att självklart måste vi hitta en kanindam till honom... :))

Nu har jag, som ni kanske redan har koll på, en kusin som har Ö-viks absolut bästa djuraffär, Reginas zoohörna, så ingen kan väl passa bättre än henne på att ha koll på en framtida partner till Champis. Så från nu och framöver så får vi se vart allt leder vidare. Efter en kull med de allra underbaraste valparna så skulle det vara spännande med en kaninbäbiskull... ;))


Sökes:
Kanindam med udda egenskaper,
passande en mycket speciell kaninherre... <3Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199

10 kommentarer:

 1. Åh jag håller tummarna att någon elegant liten kaninfröken känner sig hågad att stifta bekantskap med denna underbara kille.

  Tänk va söta de ska bli de små 'Champinjonerna'<3 Ni kan då döpa dem efter exklusiv Champagne eller läsk:-)) Vi får iaf hoppas att de alla ärver pappas goda humör och vallningegenskaper. Ha det gott. KRAM

  SvaraRadera
  Svar

  1. Va kul, vi kallar dem också för små champinjoner... :))

   Vi har lite krokar ute och kanske har vi redan hittat fru Champis... ;)

   Kram!
   /P

   Radera
 2. I can't belive, that Champis will be a father, great idea! :)
  I suggest a great black godfather ;)

  Kram!

  Timea and Gustav (and Zoltan)

  SvaraRadera
  Svar

  1. :)
   A godfather from Hungary, that would be something really special... :))

   Kram!
   /P

   Radera
 3. Ja har ju kaninungar som är leveransklara nu :)
  kolla här www.linassmyckeskrin.se

  SvaraRadera
  Svar

  1. Hej Lina!

   "Champinjonerna" kommer att födas här på Gårdsbacken... :))

   Kaninbäbisar är bara för söta <3

   Kram!
   /P

   Radera
 4. Ja jag menade inget annat heller.. ja menade att ni hade kunnat köpa en av mina ungar så blire ju bebisar men nu är alla mina honor tingade...

  SvaraRadera
 5. Jätteroligt! Jag tror att Champis skulle bli ett föredöme! :-) Jag tänkte att han kanske kan adoptera några kaninungar som behöver ett nytt fint hem? Han är så ju så smart att det nog inte blir något problem. Det finns så många små kaniner därute som behöver ett Gårdsbacken och en Champis! :-) Allt gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Parrot Blumex!

   Det är så svårt att ha flera kaniner ihop... Hona, hane så blir det små kaninbäbisar hela tiden och ofta kan det bli bråk med hanar tillsammans och vi vill absolut inte stänga in dem i burar. Jag kan inte förstå att man får ha kaniner i så små burar att de knappt kan ta ett enda stort skutt ens. Nä, fram för större burar till kaniner om man nu måste ha dem instängda!!!

   Kramar till dig!
   /P


   Fint av dig att engagera dig och tänka på alla kaniner som behöver nya hem...

   Radera
  2. Jag är också helt emot att stänga in kaniner i burar. Jag tänkte ifall ni ändå skulle behålla Champis ungar på gården. Kastrering löser ju i så fall en hel del problem också! Men det var kanske inte så det var tänkt.
   Kram tillbaka, ska följa Champis vidare! :-)
   /Emelie

   Hej igen Emelie!

   Tyvärr vet jag inte varför din kommentar inte blev publicerad, den hamnade instället i min inkorg...

   Vi kommer att försöka hitta de bästa hem till Champisbäbisarna, som väl är så finns det så många underbara djurvänner runt om i landet...
   Kastrering vore visserligen att alternativ för att hålla flera kaniner tillsammans, så sant! Vi hade tidigare en kaninpojke, Roger, som levde i över nio år, som vi hade kastrerat.

   Roligt att du vill följa oss och Champis <3

   Kram!
   /P

   Radera