lördag 15 juni 2013

Som hund och katt... :))


Bland det största glädjeämnet med att ha en liten valp, tycker jag, är att det är så otroligt roligt att få ta med valpen på olika äventyr och att få vara med när valpen upplever saker för första gången...


Jag är störst,bäst och absolut vackrast!!!

...som den här gången till exempel, när Lime fick träffa en katt för allra första gången... :)) Vi var på besök hos god vän som har en jättefin, ståtlig hankatt. Han är självsäker och väldigt van med hundar då han levt ihop med fyra hundar under många år, det finns inte många saker som rubbar hans självsäkerhet... :))


Oboy! Vad är det som kommer närmare...?

Det är, som sagt, så intressant att iaktta Lime och se hur hon reagerar i olika situationer. Att möta den här store och ståtlige kattpojken fyllde henne med skräckblandad förtjusning... Även om hon hade förstånd att inte dumdristigt rusa fram till honom så tog hon små försiktiga närmande steg...


En liten valp nyfikenhet är helt underbar att bevittna... :))

Vi kunde inte ha träffat på en bättre katt att möta så här vid det allra första kattmötet. Eftersom han är så otroligt cool inför situationer med hundar så kunde ingenting skrämma honom... :))


Efter att ha umgåtts en stund började Lime ta sig mer och mer friheter...
Jag funderar om man kan kalla detta ett glädjeskutt?

Så är Lime ännu en erfarenhet rikare och varje gång saker har varit positiva för henne så växer hon sig starkare i sig själv. Att Fame är så trygg i alla situationer gör så klart att Lime finner mycket stöd i henne...


Fame låtsas intreserad av att lukta på en fläck i gräsmattan... :))

Fame blev lite besvärad av kattpojkens närgångenhet...


 Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199
5 kommentarer:

 1. Åh så fina bilder och vilken tjusig misse ni träffat. Han ser mycket belevad o klok ut:-) Å vad Lime e duktig, hon kommer säkerligen bli lika cool som mamma då ni så lugnt o sansat visar henne vida världen. Kram på er alla.

  SvaraRadera
  Svar

  1. Han är så stilig, kattmannen... Vackert röd i färgen och med tålamod som ingen annat. En perfekt ny bekantskap för Lime som inte stött på en katt förut. Gimmie håller ju grannens katter på behörigt avstånd från Gårdsbacken... ;)

   Kram!
   /P

   Radera
 2. Svar

  1. Jo du, morsk när katten går ifrån henne, aningen fegare mär han kommer emot... :))

   Men hon tordes gå fram och nosa lite på honom i alla fall... :))

   Kram!
   /P

   Radera
 3. What an excellent cat! Very confident and handsome. And you are so right, a perfect introduction to the kingdom of cats for wee Lime. It wouldn't do for her to be afraid of them. Poor Fame, though, she looked very meek!

  Kram! K.

  SvaraRadera