måndag 12 mars 2012

En hyllning till Blodapelsinen :))


Dagens inlägg blir kort :))
Jag tänkte ge en hyllning till blodapelsinen...

Att ta med sig en blodapelsin i jackfickan på promenaden är verkligen en hit :))
Vi brukar försöka se till att våra hundar får minst en timmes promenad varje dag. Ofta tar vi med en apelsin i fickan, och så sätter vi oss på en ikullfallen trädstam eller sten och tar en liten paus och äter våra apelsiner.Den perfekta frukten att ha med på promenad...


Apelsinen har blivit iskall och är lätt att skalaBlodapelsinen smakar så ljuvligt
att man nästan blir tårögd :))
Ni måste prova!!!

Gårdsbacken blog is written by Paula Lundberg & Dan Westman
Please contact Gårdsbacken
# +46 706597199

 
You people, who visit our blog and want some information about Champis -the herding rabbit, Please write "Champis" in the box, in the upper right corner of the page. and you will find information about this Big little rabbit  :))

4 kommentarer:

 1. I forgot to comment on your previous post. I wanted to say what a beautiful family you have. They must be a tremendous joy to you.

  Lois, USA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi Lois!

   I really appreciate your kind words :))
   And yes, my family and all the animals gives me so much joy.
   Take good care of yourself and thank you for visiting my blog :))

   /Paula at Gardsbacken

   Radera
 2. Det är den bästa frukt som finns, i mitt tycke. Underbart varje vinter när det börjar dyka upp blodapelsiner. Det finns diverse olika sorter nuförtiden också så man kan pröva sig fram till vad man tycker bäst om :)

  Jag vill tacka för bloggen. Den skänker glädje, och det är roligt att läsa om ett liv som är väldigt långt ifrån mitt, i ett jättehus med många hundra boende i centrala Göteborg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marcus!

   Det som gör blodapelsinerna extra goda att ha med på, till exempel en promenad, är när de har blivit riktigt kalla. Något mer läskande kan man nog inte tänka sig :))

   Jag blir så glad att läsa det du skriver om glädjen min blogg skänker. Jag är jätteglad om jag kan dela med mig lite av vårt liv på landet med bland annat våra djur till dig i storstan. Lyckan att få bo som vi gör på landet är stor och åker vi bort någongång kan vi inte fort nog komma hem igen... :))
   Tack för att du tittar in hos oss på bloggen...
   Sköt om dig!

   /Paula på Gårdsbacken

   Radera