torsdag 3 oktober 2013

Luftvärmepumpar, Norrtälje


I mitt inlägg idag tänker jag göra reklam... reklam för min bror, Clarences firma, Friska Fläktar, i Norrtälje. Han säljer, installerar och servar Luftvärmepumpar, och han är duktig på det han gör, riktigt duktig!!!Firmabilen ute på Furusund...

I fjol sålde han flest Sverigepumpar i hela landet och i och med det resultatet förstår man att hans firma verkligen ligger i topp och att Friska Fläktar kan sin sak!!!

Installation av luftvärmepumpar ligger i tiden och folk har förstått hur energisparande och effektiva de är...

Om ni är intresserade av en luftvärmepump, kontakta min bror, han ger er den information ni vill ha och han gör det med ett gott och ärligt hjärta...

Clarence Lundberg 070-6386100
Friska FläktarAllt för kundens bästa!!!
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. You must be super proud of your hard working brother. That is quite an accomplishment and really, a company can only be that successful with both a good product and excellent customer service.

  When we move to Sweden we will buy from him! :) We are rather disgusted with our government right now...

  That is some kind of cruise ship in the background of the photo, and the full moon, too!

  Kramar! K.

  SvaraRadera

 2. Japp, I very proud of him and I know that he and his employees does a very good job!!!

  That's why I want to recommend them to my readers... :))  SvaraRadera

 3. Jag kan inte göra annat än hålla med. Friska Fläktar är duktiga på det dom gör. Har köpt min värmepump av dom och den fungerar exemplariskt.

  Hälsningar
  Åka Samuelsson

  SvaraRadera
 4. Har en pump från Friska Fläktar som snurrat på utan problem i 6-7 år. Men vad jag mest uppskattat är att man alltid är välkommen att återkomma med frågor om inställningar o skötselråd. Kan rekomenderas. Hälsningar AW

  SvaraRadera

 5. Precis som Friska Fläktars ledord säger så vill vi verkligen göra allt för kundens bästa och därför blir jag glad över att läsa att ni är just nöjda.

  Hör gärna av Er om ni har några funderingar gällande värmepumpar, vare sig det gäller nyinstallationer eller service, så kommer vi fram till en lösning som passar Er.

  Värmepumpar i Norrtälje, Friska Fläktar

  Clarence Lundberg
  tel. 070-6386100

  SvaraRadera