torsdag 23 januari 2014

Återföreningen...


En månad borta från varandra är en lång tid, men för oss känns det som det var igår Lads matte Anna lämnade honom här hos oss på Gårdsbacken. Hon och Lads husse hade sedan länge planerat en resa och vi hade erbjudit oss att ta hand om Lad under tiden de var bortresta.


Återföreningen... <3

Vi ser det som ett ypperligt tillfälle att få "lära känna" Lad som vuxen och kunna granska en avkomma till, förutom Lime, efter Fame. Vi tycker det är jätteintressant att se hur han utvecklats och hur egenskaper som vi såg hos honom som liten valp, fortfarande finns där.


Du och jag matte... <3

Som liten åtta veckors valp älskade Lad att ligga/sitta i knä och Anna berättar att han fortfarande gillar att hoppa upp i folks knän, enda skillnaden är att nu är han inte liten längre... :))Lad som liten valp... :)) Knähund!!!


Så idag kom då Anna och hämtade hem sin Lad och ikväll svider det lite i våra hjärtan då vi kommit att fästa oss mycket vid honom... Å andra sidan vet vi att han har ett mycket bra och kärleksfullt liv hos Anna & Anton.

Vi kan med största säkerhet lova att Lad har haft en mycket bra månad här hos oss. Eftersom han passar så bra in med vår övriga flock hundar så är det inga problem. Lime och Lad har busat dagarna i ända, och Fame och Gimmie har ibland också hakat på och varit med i leken. De har fått långa promenader, då de har fått springa lösa och dessutom har Lad fått så många vallningspass som vi tyckt att han klarat av i sina unga ålder. Jag utlovade en ny videofilm av Lad i vallningen och vi ska bara lägga över den i datorn, så lägger jag in den här på bloggen...

Anna fick valla med Lad idag och det såg väldigt bra ut, de kommer att bli ett "great team" de båda. De passar så bra tillsammans... <3


Anna och Lad vallar tillsammans...

Nä, nu ska jag sluta snyfta och leka lite med Lime... Hon saknar lekkamrat... :))


gardsbacken@telia.com2 kommentarer:

  1. Åh, vilken underbar återförening<3

    SvaraRadera
  2. Oh, that's wonderful! There really is just something about border collies that is so dear.

    Kram! K.

    SvaraRadera