måndag 27 januari 2014

Videobloggar...


Vi filmade en del under den härliga månaden som Lad var hos oss på Gårdsbacken och delar gärna med oss lite...

Vi har klippt ihop några filmsnuttar som visar Lime och Lads favoritsysselsättning, frånsett vallningsträningen då, nämligen att busa med varandra. Ni kommer också få se Fame som gärna hakar på ibland... och chefen, Gimmie... :))


Full fart på Gårdsbacken
 
gardsbacken@telia.com


8 kommentarer:

 1. Lena å Daphne28 januari 2014 01:45

  Hej Paula! Men åååååååååå vicken härlig film, så underbart att få se. Så här skulle det vara ett krav för varje vovve att få uppleva, lek med likasinnade fyrbenta. Springa fritt, jaga och brottas med varandra osv, för att sedan ligga tätt intill varandra och sova en stund. Även om ni har 3 egna vovvar, så måste det kännas lite tomt utan Lad? Märker ni på dom andra att han är borta? går dom å letar efter honom? Eller bara accepterar dom att han har åkt hem? Det bästa är när dom drar dragkamp alla fyra, med Nonnes trasselsnöre (eller vad nu det hette). Kram till er alla från Lena å Daphne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillade den... :))
   Det är klart att vi saknar Lad, han var hos oss en hel månad. Han är så otroligt lättsam också, så han flöt bra in här på Gårdsbacken. Jag kan inte säga att vi kan se på hundarna att de saknar Lad, man brukar säga att hundar lever i nuet och det stämmer förmodligen. Lime borde sakna honom då de var som ler och långhalm, de tycker så mycket om varandra och gjorde allting tillsammans.
   Deras dragkamp på fyra är rätt kul, de leker bra ihop alla fyra. Nonnes Softbone var namnet på en väldigt populär leksak... :))

   Kram till dig och klappa om Daphne

   Radera
 2. Oh, Jer and I loved this!!! We laughed and laughed and remembered so gloriously the Patch and Data rumbles. They used to run like that up though the field, each holding one side of Patch's Frisbee. We called them chariot races.

  Oh, that Laddie, I could eat him with a spoon :)

  Mr. Matty is going to get extra treats just for being a border collie now.

  Kramkramkram! K.

  SvaraRadera
  Svar

  1. I'm so glad that we could amuse you with the videofilm, but I'm not so sure that Anna, Lads mum, sould be so happy if you ate Lad.

   Give something extra to Matty from us as well :)

   Kram!

   Radera
 3. Vilket fint klipp <3 Lad hälsar att han saknar er jättemycket, och att han kommer och hälsar på snart igen! Dom leker så bra ihop :)
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar

  1. Vi saknar honom också, men det känns så bra för oss att veta att han har ett så bra liv hos er. Det är inga problem att lämna ifrån oss honom just av den anledningen. Tack för att ni finns för Lad... <3

   Kram!

   Radera
 4. Åhhhh vilken underbar film! -Happy dogs när det e som bäst<3 Kram på er alla.

  SvaraRadera
  Svar

  1. Kul att du gillade filmklippet...
   Den visar Border Colliens energi och kärlek att springa fort och gärna. Det finns mycket spring i deras ben.

   Kram!

   Radera