söndag 5 januari 2014

The international Sheepdog Societys Kalender 2014


Jag berättade för er tidigare att vi vunnit en tävling som International Sheepdog Society anordnade. De sökte bilder på arbetande vallhundar. Vi skickade in bilden på Gimmie, fotad av vår vän, Lillemor Bylund, och bilden vann "Overseas Winner"


Gimmie pryder juni månad

Lagom till nyår så har Svenska Vallhundsklubben lagt ut en artikel om vår vinnarbild på deras hemsida, vilket var lite kul tycker vi. Länkar till den HÄR!


Ian Brownlie med Boredale Gus, 2012 års International Supreme Champions,


Vi fick två stycken kalendrar hemskickade till oss, varav Lillemor så klart har fått en. Hon får även ett presentkort hos ISDS, där hon kan handla lite vallningsgrejer... :)) Äran är förmodligen högsta priset. Bilden på Gimmie är tagen för något år sedan och är från en uppvisning på Nordviks Naturbruksgymnasium där vi hade vallhundsuppvisning.

Och skulle du vilja köpa kalendern för 2014, så kan du göra det HÄR!


Skriv till mig; Paula på Gårdsbacken
gardsbacken@telia.com
6 kommentarer:

 1. Lena å Daphne5 januari 2014 23:18

  Hej Paula!
  STORT Grattis vilken bedrift, att få sin blid utvald bland så många andra. Otroligt fin bild på Gimmie, med ögon som bara strälar av arbetsiver och glädje. Man bara suckar av jagvillochsåhabegär ang kalendern. Kram från Lena å Daphne  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lena!

   Tack och ja, det kändes verkligen kul att vinna detta pris och extra roligt att berätta för Lillemor att hennes bild hade vunnit ett så stort pris. För oss är det så klart fränt att ha Gimmie med i den här kalendern, som hela världens vallningelit förmodligen har hemma i köket :) Vi tycker mycket om den här bilden på Gimmie.

   Kram!
   /Paula

   Radera
 2. Our midday dogwalker, Kathy, fell in love with Gimmie's picture in the calendar! We can't wait for June!

  -19 F wind chill tonight!!! I bought Hank a heavier blanket because of it. Brrrrrr!!!!

  Varma kramar! K.

  SvaraRadera
 3. Gimmie....ja den tjejen vet hur man gör för att hålla sig i centrum..... på en internatinell kalender eller hemma i köket.... HÄR ÄR JAG....hur man nu skulle kunna missa henne :-) ..... Charm o Karisma .... Hälsn Arne

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)
   Ja, hon håller sig ofta framme och syns...

   Kram!

   Radera