måndag 28 januari 2013

Jag är så glad!!!


Ibland kan man bli road av lite... Som idag till exempel. Vi har hittat en väg att promenera med dogsen, där vi inte behöver vara oroliga för att det kommer bilar... :))


En bild säger mer än tusen ord!

Eftersom vi fortfarande inte har kört upp några skoterspår och tydligen inga andra heller i vår närhet, så har det varit lite skralt på ställen att gå med hundarna så de får springa av sig riktigt. Det har ju varit så kallt en lång period så man har inte velat vara ute med skotern ännu...Jag förstår om ni blir imponerade av mina konster...

Vi vill ju ogärna gå efter vägar, även om det är små landsvägar och inte kommer många bilar per dag, men... vetskapen att där kan komma en bil gör att man inte kan släppa iväg hundarna helt "vindförvåg" och slappna av riktigt. Det är precis det vi har fått göra nu en tid, då vi inte har haft några bra spår i snön... :( Visst de har fått springa lösa ändå men man kan som sagt aldrig slappna av, utan måste alltid vara uppmärksam i krön, svackor och kurvor, beredda att kalla in hundarna, om det skulle komma en bil."stick iväg!"

Men idag hittade vi den optimala skogsvägen och här kunde vi släppa hundarna att springa precis som de ville. Vi har ett kommando "-Stick iväg" som innebär att de springer, det fortaste de kan, järnet, typ hundra meter innan de kommer tillbaka till oss. De älskar detta kommando, så vi får bara se upp så det inte blir för "mycket av det goda"... Ungefär som de lätt kan bli pinn/bolltokiga...Hejdå och ha det bra tills nästa gång!


Jag är så glad!!!


Gårdsbacken blog is written by:
Paula Lundberg & Dan Westman
Please contact Gårdsbacken
# +46 706597199
3 kommentarer:

 1. :-))Lite modern konst över den där gymnastiken paula:-) Det där låter/ser ut som en mycket mysig väg/promenad. Åh vilken fin rubrikbild!!! Ha det gott. Kram på er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det! :)
   Det är inte lätt med akrobatiska övningar när man är klädd för Sibirisk kyla...

   Man är sällan nöjd själv över det man gör, jag tycker att bilden blev lite väl "blå" och skulle nog kanske göra om den, så jag blev glad för din komplimang, tack!

   Kramar i massor
   /P

   Radera
 2. I expected to see you turning a cartwheel, Paula!

  What fun to imagine the dogs running and running and running; Danne's pictures capture the action very well!

  70 degrees F here today and tomorrow...back down to below freezing on Friday. Horses' blankets off...and on...and off...and on...

  SvaraRadera