lördag 1 juni 2013

Bästa läsare...


Jag har inte glömt bort Er... och jag har dåligt samvete för att jag inte delger er vad som händer på Gårdsbacken. Men ni vet ju att valparna har passerat åtta veckor och håller på att flyga ur boet en efter en...

I skrivande stund är det faktiskt endast Lad och Lime som är kvar på gården och imorgon lämnar också bäste Lad oss... :(( Jag kommer att uppdatera Er så snart jag bara kan om hur allting har gått och hur Gårdsbackens valpar har det... Jag vet ju att ni undrar... :)) Snart mina bästa vänner, har jag mer tid att skriva för Er... :))



Gårdsbackens alla sju småttingar... <3




6 kommentarer:

  1. Kramar och kyssar till käraste Laddie från K!

    Lite Lime, jag möter dig och din familj i Juli!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag pratade med Lad och berättade om dig och både pussade och kramade honom från dig.

      Vi längtar efter dig!
      Kram!
      /P

      Radera
  2. Så fin bild på dem alla sovandes i trappen<3 Visst e det spännande med uppdateringar, men jag tror nog att ni behöver en paus en stund. Landa ordentligt och ta hand om de tre tjejer som är kvar på gården. Koncentrera er på lilla Lime och se vad det e för en liten charmerande fröken som nu ska följa i mamma o mormors tassavtryck.

    Vi väntar alla med spänning på varje uppdatering i bloggen, men den som väntar på något gott.... Kram

    SvaraRadera
    Svar

    1. Vi har inte så många bilder på dem alla sju tillsammans... så den här på trappen är lite unik... :))
      Dessutom ligger alla stilla, vilken också var rätt unikt... ;))

      Kramar!
      /P




      Radera
  3. Ja tag din tid, vi läsare är så glada för det vi får, vi har ingen brådska. Vilken skön bild. Blir man så trött av en dag på Gårdsbackan, då måste det vara mycket kul, som händer där. Det verkar som om de små syskon trivdes väldigt bra med varandra. De är så gott rustade till att gå vidare i livet. Krama nu inte all luft ur lilla Lime.
    Pok Gitte

    SvaraRadera
    Svar

    1. Att valparna sov gott på nätterna kan jag lova dig, för dagarna tillbringades busande med syskon, jagandes mormor och med uppfostrande mamma... Kullen var underbar och trots att det var fem pojkar i kullen vilket innebär lite mer uppgörelser dem emellan än om det varit fler tikar så hade vi aldrig några bekymmer med dem. Lime kommer förmodligen att sakna dem alla mycket så nu blir det jag och Danne som får busa istället och förhoppningsvis ställer Gimmie också upp...

      Risken finns... att hon blir sönderkramad... ;))
      /P

      Radera