tisdag 26 februari 2013

Champis i veckotidningar...


Vår lille världskändis Champis har varit med i ett par veckotidningar. Både Hemmets Veckotidning och Allers gjorde ett par fina reportage om vår lille vallande kanin.


En fin bild på Champis från i somras... <3

I somras hörde några reportrar från ett par av våra största veckotidningar av sig och ville berätta om historien om Champis, -den vallande kaninen. Det resulterade i ett par fina reportage om Champis i de båda tidningarna...Hemmets Veckotidning gjorde ett uppslag om Champis...


Champis bodde då fortfarande kvar hos Nils-Erik och Greta. Hemmets Veckotidning berättade om "Kaxiga charmtrollet Champis och om hans kontroll på fårskocken"... Karin Engman, reporter för Hemmets Veckotidning, avslutar sin artikel med orden: "Lille Champis hoppar rakt in i hjärtat på alla han möter" och hon har helt rätt i sina ord... :))Champis är numera helt oberörd när han blir fotograferad...
Här ligger han snällt i Gretas händer och fotografen från
veckotidningen tar flera hundra bilder på honom...

Helsida i Allers Veckotidning

Allers skrev om "Champis är kung i hagen!" De fortsätter berätta om "Champis som inte bara är dvärgkanin utan vallhund och filmstjärna också". Artikeln avslutas, "Kaninen som fått människors syn på kaniners förmåga att förändras dramatiskt och han trivs alldeles uppenbart med sin tillvaro".Collage Nätra gjorde också en liten artikel om Champis.

Collage Nätra skriver om "YouTube-kändisen Champis som har koll på sina får" Och vidare... "En femårig dvärgkanin är en av årets mest kända djur. En film på honom som lades ut på YouTube i januari, blev snabbt den mest sedda i världen och intresserade TV, radio och tidningar i alla världsdelar. Champis är alltså en megakändis, men det har han ingen aning om."
 
Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199
6 kommentarer:

 1. The picture of champi from last summer is soooooo cute <3! Hugs! Nastassja

  SvaraRadera
  Svar

  1. Hello Nastassja!

   I like the photo of Champis in the green gras as well. We relly looking foreward see him jumping around in the garden in the gras again... The winter is unfortunately to long.

   Hugs to you!
   /P

   Radera
 2. Lille Champis e ett riktigt charmtroll, å han har så otroligt vacker färg! Å man ska va liten för att kunna bli megastor i världen;-)

  SvaraRadera
  Svar

  1. Han är väldigt snäll och kelsjuk. Han älskar att få ligga i någons famn och bli kliad om öronen.

   Vår stora lille kanin!
   <3

   Radera
 3. Dear big little Champis! Did you get any extra copies, Paula? I believe we need an autographed copy in America...

  There need to be more happy stories like this. Much better for the soul!

  Kramar, K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. K!

   Of course there is a copy special for you, and I'm sure C will sign it for you in his own way ;)

   <3
   /P

   Radera