lördag 2 februari 2013

Det är trist att ha tråkigt...


De dagar som våra hundar måste ha tråkigt är inte många, men idag har det varit en sådan dag...


Långtråkigt...

Eftersom vi kom hem från "parningsresan" igår så har jag haft en hel del pyssel inomhus för att komma ikapp lite med sysslorna. Jag har tvättat, städat, stykigt kläder och lite annat småpyssel. Danne har jobbat ute i förrådet i lagårn och håller nu på att sätta upp innertaket där.Kan vi inte hitta på någonting?

Enda aktiveringen idag var en promenad mitt på dagen då solen sken, men mycket mer än så har de inte fått göra. Å andra sidan gör det inte så mycket, att de har fått haft en lugn innedag idag, då de blir ganska trötta av att vara ute på resa då de får vara med om så mycket nytt... :))Fame sover gott på sin pläd...

Milla sover sött...

Gimmie har kurat ihop sig och sover gott...

Danne och jag skojar lite om Fames parning och funderar på om hon inte börjar se lite rund ut om magen... ;)) Nej, skämt åsido så kommer det att bli några "jobbiga" veckor innan vi ser om hon har blivit dräktig och om det var meningen att det skulle bli några valpar... Det är inte så mycket annat att göra just nu, bara vänta... och vänta... och vänta... ;))
Gårdsbackens Kennel,
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199

2 kommentarer:

 1. Ja, nu är det bara att vänta igen... Ett evigt väntande ;-) först vänta på löp, sedan vänta på att det ska bli någon parning och nu vänta på tecken på dräktighet... Och sedan vänta på att valpar föds och sedan på att de blir leveransklara och sedan på att de blir träningsbara... Varför köpte jag inte en unghund?! ;-) vi kan i alla fall hålla varandra sällskap i vår väntan, jag håller tummarna för er!

  SvaraRadera
  Svar

  1. Du summerar det helt på kornet...
   Det blir spännande att se om man ser något naturligt tecken på att tikarna skulle vara dräktiga, som matvägran, rosafärgade spenar som blir lite större än vanligt, antydan till viktökning och så vidare.

   Men främst får man hoppas på att det blir valpar, det skulle vara roligt att ha en jämngammal hund som dig.

   Vi håller kontakten :))
   /P&D

   Radera