onsdag 24 juli 2013

Fame+Fox=Lime


Det är så mycket jag vill berätta för er men det känns som om jag alltid ligger steget efter... Det händer så mycket omkring oss att jag aldrig hinner berätta om det ena så har det andra hänt... :))Fame, Lime och Fox... <3 Ett öra från mamma och ett från pappa... :))

Jag vill så gärna skriva och berätta om tävlingarna som var i helgen och jag fotade massor... Jag har planer på att skriva ihop ett inlägg för Granngården om vallhundstävlingar så det kan hända att jag avvaktar med det inlägget till dess istället.


Det blev en hel del hopp och lek!

På tävlingarna träffade vi Limes "pappa" Fox med matte Ann-Sofie. Hon var med i den arrangerande klubben så vi fick möjlighet att umgås under helgen, vilket såklart var jättetrevligt.Fox är betydligt mer pälsad än Fame som knappt har någon päls kvar... :)

Vi tog en promenad tillsammans med hundarna så de fick hoppa och leka en stund tillsammans vilket de uppskattade. Det blev mycket spring och ännu mer bus!!!De är så fina tillsammans... <3

Tänk att det nu är ett halvår sedan vi åkte ner till Hälsingland för att para Fame med Fox, tänk vad lite vi visste då. Just nu är vi bara lyckliga för att allting har gått bra, att Fame födde sju välskapta valpar som idag utvecklats till sju underbara unghundar...-År du min pappa?


Vi är så stolta över vår uppfödning!!!
Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199
10 kommentarer:

 1. Svar

  1. Yes, they are really beautiful together... <3

   Take care!

   Kram!
   /Paula


   Radera
 2. AnnSofie och Fox24 juli 2013 09:21

  Gulliga Lime <3 Hon verkar ha en förkärlek för tungor! ;)Det var jätteroligt att få träffa er och hoppas att vi ses snart igen! Kram

  SvaraRadera
  Svar

  1. Hon är lite nyfiken av sig och studerar gärna hundbekanta på nära håll... :)

   Det var jättetrevligt att ses igen, vi håller kontakten.

   Kram!
   /Paula

   Radera
 3. Wow, how beautiful to see them all together! I love the last picture especially - that is so Lime!

  Poor Fame really has no fluff to her now, doesn't she? But think how wonderful her coat will be when it starts growing back for the winter!

  Stor kramar! K.

  SvaraRadera
  Svar

  1. Fame looks really awful and I dont T
   think she has started to get any new coat back yet... You can almost see her skin through her thin coat...

   Kram!
   /Paula

   Radera
 4. Hej
  Har inte hunnit skriva mail som lovat, men det är ju semester, so I'm busy doing nothing. Det k ommer mail, jag lover. Va roligt att den lilla familj fick träffas. Jättegulliga bilder de är vackra alla 3, och de ser så snälla ut också. Vi har så varmt väder här, så man nästan längtar efter regn. Häll utkik efter mail.
  Ni har all rätt att vara stolta över eran uppfödning.
  Varma kramar Gitte

  SvaraRadera
  Svar

  1. Hej Gitte!

   Det är alltid lika trevligt att höra i från dig, ser fram emot ditt mejl... <3

   Kram!
   /Paula

   Radera
 5. Åh, Paula det ska ni vara! För det är underbara små valpar. Själv blir jag mer och mer kär i Goy för var dag som går (hur det nu är möjligt...?) Vad roligt att få se foto på alla tre. Han är ju bara så snygg, fine Foxen :)

  SvaraRadera
  Svar

  1. SÅ roligt att höra!!! Vi visste ju att ni var som skapta för varandra, du och Goy!!! Vi saknar Er och längtar så efter den dag vi får träffa er igen. Han ser ut att ha blivit så stor... :)

   Han har för alltid en plats i vårt hjärta, lille Goy!

   Kram!
   /Paula

   Radera