fredag 12 juli 2013

Finaste Famen


Vår fantastiskt fina Fame ser inte ut som hon brukar. Hon behöll sin vackra päls så länge hon diade valparna och de var kvar på Gårdsbacken men nu...


Så här ser Fame ut idag... :(


Idag har hon endast några strävhåriga strån kvar på ryggen och hennes svans liknar en råttsvans... :( Vi gav henne det bästa foder vi kunde ge henne under tiden hon ammade valparna så att vi skulle vara säkra på att hon fick i sig det hon behövde för att försörja en kull valpar. Hon var till och med på gränsen till överviktig trots att hon gav di till sju valpar. Vi tyckte att hon klarade sig bra!


Fame älskar att stå stilla i vattnet varma sommardagar...

Men en kort stund efter att valparna lämnat Gårdsbacken så började hon att fälla ur och det var inte måttligt heller... Jag kunde borsta ur henne stora pälshögar och än idag så fäller hon trots att hon endast har lite strävhårig päls kvar. Hon ser riktigt bedrövlig ut i pälsen och man fattar hur mycket de ger av sig själv till sina valpar.

Finaste, finste Famen är inte så fin längre, men vad gör det när hon ändå är bland det finaste vi har... <3

Idag (11:e juli) har det varit min födelsedag och den har varit underbar. Tack min andre hälft, för att den blev så bra! Jag berättar mer sen... :))


 
Det avgörande är inte hur gammal du är
 utan hur du är gammal... <3
 


Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199
 
 
 
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Stora grattiskramar till dig i efterskott!!! Du fyller år på samma dag som min farmor. Hon var en fantastisk människa, precis som du är!
  Hoppas ni alla mår bra! Kram

  SvaraRadera

 2. Tack så jättemycket!
  Vad snälla ord... :)

  Hoppas vi ses snart!
  Kram!
  /P

  SvaraRadera
 3. Gratis till ett sommarbarn från ett vinterbarn.
  Jag tycker Fame ser så gullig ut, kanske bortset från svansen.
  Att tänka sig vilken prestation hon har gjort, föda fram 7 barn och hjälpa dem så gott iväg. Fame är en superhund.
  Kram Gitte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gitte!

   Vilket datum fyller du år?
   Jo, gullig kan nog stämma in på Fame... :) Hon har lite lång päls kvar på halsen också som spretar åt alla håll, jag funderar på om det skulle bli finare om jag kanske skulle ta saxen och frisera henne lite, å andra sidan har det en viss charm ocks och vi vet ju vad det beror på. Snart är hon vacker igen! Fame är som du säger en superhund och hon tog hand om alla sina små på bästa sätt.

   Kram och sköt om dig!
   /P

   Radera
 4. Det är ALLTID insidan som räknas!!! Kram

  SvaraRadera