måndag 15 juli 2013

Tandlossning...


Lime uppfyller alla våra förväntningar och mer därtill... Hon är en helt underbar liten valp, eller förresten liten valp är hon väl inte riktigt längre då hon vuxit massor och den lilla valpen kan man nog säga är ett minne blott... :))


Vår bästa lilla Lime... <3

Hon är så otroligt lättsam och beter sig och har alltid betett sig som om hon är en gammal och erfaren hund. Vi litar på henne totalt här hemma, är vi inomhus och dörren står öppen och hundarna ute så behöver vi aldrig fundera på om hon ställer till något. Hon håller sig i närheten och kommer på sekunden när vi ropar på henne... Jag kan ärligt säga att hon är lydigare och mer pålitlig än Gimmiegumman på nio år... :))


Tuggbehovet är STORT för tillfället!


Lime kommer förmodligen att börja tappa tänder snart då hennes tuggbehov för tillfället är mycket stort. Hon vill helst ha någonting i munnen hela tiden. Men detta till trots så har hon inte förstört någonting hon inte fått tugga på. Vi placerar ut massor av leksaker runt omkring henne så hon alltid har någonting i närheten att tugga på, dessutom förser vi henne med märgben och annat gott att tugga på... Det gäller att tänka på att den här tuggperioden kommer att försvinna snart då de har tappat valpgaddarna och de nya sitter på plats. Kom ihåg att hålla koll bara så att allt ser okej ut i munnen på dem, det kan hända att vissa tänder kan ha lite svårt att lossna och då får valparna lite mer bekymmer än vad de naturligt har.

 
Kramar till Er alla!!!
 
 
 

Gårdsbacken
Paula Lundberg & Dan Westman
# +46 706597199
 
 
 
 9 kommentarer:

 1. Hon är såå fin och klok och går i mammas fotpår! Men nog tror jag att hon snart visar er små rackartyg hon lärt av mormor;-)I de lugnaste vatten..... Kram på er.

  SvaraRadera
  Svar

  1. Du kan ha rätt... :))

   Jag hör av mig!
   Kram!
   /Paula

   Radera
 2. Vilket praktexemplar, hoppas de andra är lika bra, så ingen kommer tillbaka och vill byta.
  Hon är också supersöt på bilderna, jag tror hon har visat er, hur hon är, det kommer nog inga stora överraskningar, eller kanske är hon den vallningschampion, som ni har väntat på. Den som lever får se. Vad vore livet utan Gårdsbackens blogg?
  Kram från Danmark
  Det kommer mail med förklaring vart i Danmark
  Gitte

  SvaraRadera
  Svar

  1. Du är alltför vänlig i dina ord... :)
   Jag tackar allra ödmjukast.

   Det ska bli spännande att få se vad det blir av tösen. Idag har hon haft besök av en jämngammal Aussie och de fann varandra direkt, fotade lite och hoppas kunna återkomma med lite bilder på den otroligt fine Aussiepojken... :))

   Ser fram emot ett mejl.
   Kram!
   /Paula

   Radera
 3. Milla tycker att Lime verkar ganska mesig. Litet mer bus hade hon förväntat sig av sin systerdotter. Kan hon verkligen vara en äkta Banda Bazotti?? /G&K

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)
   :)

   Ni är så roliga... :)

   Nu finns det bara en Bazotti och hennes mamma... :))

   Saknar Er!
   Klappa om Milla.

   Kramar från Paula & Danne

   Radera
 4. Otroligt inspirerande att besöka Gårdsbacken både i verkligheten och bloggen.
  Fame och Dan, imponerande.
  Trodde dock att Tip-Top skulle vara trött efteråt men icke! Verkar som husse och matte kan se fram emot många rundor framöver.
  Kollade hans födelsedag 130406.

  Hls Kari

  SvaraRadera
  Svar

  1. Hej Kari!

   Tack för snälla ord och för ett trevligt besök!

   Då skiljer det endast fem dagar på de små. Lime var rejält trött och somnade genast efter det att ni åkt. Tip-Top borde också ha varit det... :)) Kul att få se honom, han kommer att bli riktigt tjusig som vuxen.

   Hör av er om ni skulle vara intresserad av tuppen, vi kan behålla en yngre förmåga. Våra två stortuppar är ju för tillfället väldigt lika varandra i färgerna.

   Ha det bra!
   /Paula

   Radera
 5. Giiimmmiiieeee! I suspect that Lime will have the perfect blend of Gimmie and Fame. I won't hope for more of one than the other because I love them both so much. Secretly, just maybe a tablespoon more of Gimmie :)

  The wonderful Lime really is so soulful for a pup; such a good observer. And for one who is teething, she really is good about choosing the right things to chew on, but of course you wisely give her many options.

  Look at those paws...she's going to be a grand size when she grows up, I think.

  Hugs, dear friends! K.

  SvaraRadera